petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Baltimor Rejvensi – Sinsinati Bengalsi – Najava utakmice uz predlog za klađenje

Baltimor Rejvensi će na svom terenu ugostiti Sinsinati Bengalse. Do pre koju godinu mečevi ovih rivala uglavnom nisu imali nikakav značaj, jer su Bengalsi bili baš loši. Ipak, ova sezona sa sobom donosi neke novine, jer su Bengalsi čini se postali ozbiljan tim. Baltimor je na skoru 5-1, dok Bengalsi imaju 4-2 i može se reći da je ovo pravi divizijski derbi koji može mnogo toga da odluči.

Rejvensi su favoriti sa kvotom 1,35, dok je margina za poene postavljena na 45,5.

Nakon velikih problema pre starta sezone i poraza u prvom kolu Baltimor je vezao pet pobeda i trenutno drži prvo mesto u AFC konferenciji. Lamar Džekson je pokazao da je franšizni kvoterbek i da vredi svaki cent koji će uskoro dobiti.

Mnogi su mu zamerali na činjenici da ne baca dobro loptu, da nije dobar dodavač, ali ove sezone je demantovao sve svoje kritičare. Da ima grešaka, ima presečenih dodavanja, no u onim ključnim trenucima Lamar uglavnom pronalazi prava rešenja i vodi svoj tim do pobede. To je pokazao meč protiv Koltsa, to je pokazao meč protiv Kanzas Siti Čifsa. Ta pobeda nad Čifsima je bila možda i prekretnica, jer nakon nje Rejvensi igraju na mnogo višem nivou.

Prošlog vikenda pojavila se i odbrana, jer su pregaženi Los Anđeles Čardžersi koji spadaju među bolje napade lige, a postigli su samo 6 poena. U ovom trenutku Rejvensi izgledaju sasvim pristojno i zasluženo su tu gde jesu.

Bengalsi sa druge strane najprijatnije iznenađenje. Džo Burou se vratio na teren posle teške povrede kolena i igra kao nje nije ni bilo. Draftovanje njegovog kolege sa faksa, Džamara Čejsa bio je sjajan posao, jer ta konekcija funkcioniše bez greške. Generalno gledano napad Bengalsa igra sjajno. Ove sezone imaju dva poraza, a u oba meča su mogli do pobede posebno u onom protiv Grin Beja kada su mašili šuteve za pobedu.

Odbrana takođe igra sasvim pristojno i sad samo ostaje da se vidi da li Bengalsi mogu da naprave taj prelomni korak, i odu ka plej ofu. Neki kažu da je rano, neki kažu da nije. Realna činjenica je da se Burou i družina po prvi put susreću sa ovakvom vrstom pritiska, i ostaje da se vidi kako će to izneti.

Od kada je Lamar Džekson postao startni kvoterbek Baltimora, Rejvensi imaju skor 5-0 protiv Bengalsa, a evo i rezultata:

– Sinsinati – Baltimor 3:38
– Baltimor – Sinsinati 27:3
– Sinsinati – Baltimor 13:49
– Baltimor – Sinsinati 23:17
– Baltimor – Sinsinati 24:21

Kao što se da videti uglavnom rutinske pobede, posebno poslednje tri partije. Šta je ključ?

Ključ je trčanje Rejvensa koje retko ko u ligi može da brani. Sve počinje od Lamara Džeksona koji je sada dvostruka opasnost. Ako ne vršite pritisak na njega, on će pronalaziti svoje mete, ako ga pak napadnete on ode na trčanje i pravi vam haos u odbrani. Još jednom, Baltimor spada u najbolje trkačke ekipe u ligi i prosto, veoma su teški za branjenje.

Drugi razlog za ove pobede Rejvensa su odbrana i pritisak koji ona vrši na protivničkog kvoterbeka. Defanzivni koordinator Dik Martindejl je poznat po blicevima. Enorman i konsantan pritisak se vrši na kvoterbeka i čeka se greška. To su prošle nedelje uradili protiv Herberta, i ove će protiv Buroa, jer mladi kvoterbekovi uglavnom podlegnu pritisku.

Baltimor je na svom terenu sila. Retko ko se tamo nadigrao. Sinasinati možda jeste napredovao, ali pred njima je još mnogo posla ne bili dostigli nivo Baltimora.

Predlog za klađenje: Pobeda Rejvensa sa 6 i više poena razlike 1,70

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje