petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

BALTIMORE RAVENS – NEW YORK JETS – NAJAVA MEČA

M&T Bank Stadium u Baltimoru biće poprište duela između Baltimore Ravensa i New York Jetsa. Ovo je prva utakmica 15. kola NFL šampionata u kojoj je Baltimore favorit sa kvotom 1,15 i hendikepom od 16,5 poena. Za mnoge je ovo meč u kojem će Ravensi lako doći do pobede, ali ne i za nas.


Baltimore Ravens:

Ravensi imaju sezonu iz snova, barem za sada. Trenutno su u nizu od 9 pobeda i slobodno se može reći da su najjača ekipa u ligi uz San Francisco. Pod vođstvom sjajnog Lamara Jacksona Ravensi imaju napad koji je „nemoguće“ braniti. Ravensi u proseku istrče 200+ jardi po utakmici, a pored toga i kroz vazduh u proseku osvajaju isto toliko. Upravo je taj balans između trčanja i igre kroz vazduh specifičan, i jasan pokazatelj koliko je taj napad teško braniti.

Naravno, tu je i odbrana odradila sjajan posao. Od dolaska Marcusa Petersa Ravensi su digli odbranu na još viši nivo, a konkretno statistika kaže da Ravensi protivnicima nisu dozvolili više od 20 poena na poslednjih 8 utakmica.

Apsolutno je sve savršeno u tom timu, a sve počinje od Lamara Jacksona, jer su sve svi igrači okupili oko njega i prosto ginu jedan za drugog na terenu. Kada je tako rezultat ne može da izostane.


New York Jetsi:

Jetsi iza sebe imaju tešku sezonu. Pre početka oni su pucali na play off, ali su ih povrede sputale. Kvoterbek franšize Sam Darnold je na startu sezonu „zaradio“ mononukleozu. Neki bitni igrači su se ispovređivali i sve je to uticalo na loše rezultate. U jednom treutku rukovodstvo tima je stavilo na trejd listu sve igrače izuzev Sama Darnolda, i to se naravno loše odrazilo na tim. Ipak, od nedavno Jetsi su svi na okupu pa su se pojavili i neki dobri rezultati. Jetsi su zabeležili četiri pobeda u poslednjih pet utakmica što jasno pokazuje da u tom timu ima kvaliteta, ali da nisu imali sreće zbog povreda.


Tok utakmice i predlog za klađenje:

Ova utakmica će biti zanimljiva iz nekoliko razloga. Prvi su mini povrede Lamara Jacksona i Marka Andrewsa. Mark Andrews je prvi tight end ekipe i veoma bitan šraf za ovaj tim. Osim što je prvi hvatač tima on je i sjajan bloker, koji daje prostora Jacksonu, Ingramu i Edwardsu da istrče te silne jarde. Bez njega i ostalih tight endova to sve ne bi bilo moguće. Andrews je zadobio povredu kolena prethodne nedelje i bio je limitiran tokom cele nedelje. Valjalo bi zapratiti stanje oko njegove povrede, jer bez njega Baltimore je dosta slabiji.

Što se Jacksona tiče on je doživeo blažu povredu kvadricepsa. Njegovi saigrači su apelovali na sudije da ga zaštite, jer su protivnici baš grubi. Sumanuto je govoriti koliko je on bitan igrač za ovaj tim tako da i od njega očekujemo nešto slabiju partiju.

Treća jako bitna stvar je odbrana Jetsa. Verovali, ili ne Jetsi su druga odbrana u ligi po branjenjnu trčanja sa 78,8 dozvoljenih jardi. Samo su Tampa Bay Buccaneersi bolji od njih, a pošto su Billsi prethodne nedelje uspeli koliko toliko da zaustave trčanje Ravensima, verujemo da će i Jetsi uspeti koliko toliko. Prosto, niko se nije natrčao protiv njih, a pošto je trčanje osnova napada Ravensa ne verujemo da će za njih biti sve tako lako.

Ravensi su obezbedili play of, da bi zadržali prvo mesto u konferenciji potrebne su im još dve pobede. Verujemo da ovde neće ići svom silom, jer su veliki favoriti i možda dođe do opuštanja. Sledeće nedelje oni igraju sa Brownsima divizijski derbi i tamo će sve da pršti.

Ovo je deo sezone u kojem one najbolje ekipe možda malo štekaju, jer su sigurni u plaj offu i gledaju da izbegnu povrede. Neki bitni igrači su već načeti i to treba uzeti u obzir.

Pobeda Ravensa se ne dovodi u pitanje, ali ona neće biti tako ubedljiva kao inače kada igraju Ravensi.

Predlog za klađenje: Ravensi manje od 30,5 1,85
Opcija 2: Hendikep 2 +16,5 1,85


Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


                          Vaš tiket možete odigrati u kladionici Maxbet


Fotografija preuzeta kao printscreen sa youtube-a

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje