sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

BALTIMORE RAVENS – PITTSBURGH STEELERS – NAJAVA MEČA

Samo dva, ili eventualno tri rivalstva u NFL ligi je veće i jače od rivalstva koje su stvorili Baltimore Ravensi i Pittsburgh Steelersi. Baltimore je relativno mlada franšiza koja nema ni 50 godina istorije, ali za ovo kratko vreme rivalstvo koje se stvorilo izneđu Steelersa i njih je za anomaliju. Njihovi mečevi su uvek na „krv i nož“ i nema sumnje da će tako biti i večeras.

Baltimore Ravensi:

Ravensi su po prvi put u istoriji obezbedili prvo mesto u konferenciji. To znači da će Ravensi imati slobodno prvo kolo u play offu i da će sve utakmice do eventualnog finala igrati na svom stadionu.

S obzirom na dato stanje na tabeli glavni trener Ravensa John Harbaugh je rekao da će odmarati neke startere, što je ako realno sagledate stvari sasvim i očekivano.

Na ovom meču neće igrati sledeći igrači:

– QB Lamar Jackson
– RB Mark Ingram
– G Marshal Yanda
– SS Earl Thomas
– DT Brandon Williams

Robert Grifin će po prvi put startovati za Ravense, i bez obzira na izostanke Ravensi će imati moćan tim. Upravo je to snaga Ravensa, jer se svi igrači u timi koriste podjednako. Zato je taj napad teško braniti, i zato je odbrana Ravensa jedna od boljih u ligi.


Pittsburgh Steelers:

Steelersi su od gotovo sigurnog učešća u wild card rundi sebe doveli u situaciju da moraju da pobede u gostima najljućeg rivala, i da se nadaju porazu direknog konkurenta za to mesto. Dakle, da bi Steelersi igrali play of, oni moraju dobiti Ravense i nadati se da će Titansi izgubiti protiv Texansa.

Vrlo teška situacija za Steelerse, jer imaju velikih problema sa povredama, a i Houston će po svemu sudeći igrati sa rezervnim timom što će olakšati posao Titansima.

Najveći problem za Steelerse ove sezone jesu povrede. James Conners i Ju Ju Smith Shuster su trebali da budu nosioci ovog tima, ali učestale povrede su ih sputavale da dostignu očekivanu formu.

Steeelersi su na konto čelične odbrane uspevali da vezuju pobede, ali i ona je počela da popušta u poslednje vreme.

Veliki problem je i mesto kvoterbeka, jer Mason Rudolph i Devlin Hodges igraju toplo hladno. Obojica su odgrali pet i više utakmica, a u zbiru imaju 17 presečenih pasova. Apsolutno im se ne može verovati i danas će im vraški biti teško.

Da bi Steelersi pobedili moraju da postižu veliki broj poena, a mi nismo sigurni da su oni sposobni za takvo nešto.


Tok utakmice i predlog za klađenje:

Ravensi će učiniti sve, ali bukvalno sve da pobede Steelerse i tako ih odvoje od play off slike. Kroz istoriju Steelersi su bili dominantna ekipa u severnoj diviziji AFC-a. Mnogo puta se dešavalo da upravo Steelersi u poslednjem kolu izbace Ravense i sada je vreme za osvetu.

Ravensi činjenica igraju bez nekih bitnih igrača, ali verujte da je to i dalje jaka ekipa. Ravensi spadaju u top 3 napada koji postiže 25+ poena i neće Steelersima biti tako lako.

Mišljenja smo da su kladionice dobrano potcenile Ravense, a mi ćemo to pokušati da iskoristimo.

Predlog za klađenje: Ravensi više od 17,5 poena


Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

                           Vaš tiket možete odigrati u kladionici Maxbet


Fotografija preuzeta kao printscreen sa youtube-a

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje