utorak, 23. jul 2024.

t1x2.net

spot_img

Bar 3 gola smo videli na svakom od poslednjih 14 susreta

Ekipe Al-Ain i Al-Wasl sastaće se ove subote, sa početkom od 14 sati i 30 minuta, a u pitanju je meč 19. kola prvenstva Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Al-Ain se nakon osamnaest odigranih utakmica nalazi na 6. poziciji sa 30 poena, jer na svom kontu ima skor od 8 pobeda, 6 remija i 4 poraza.

Al-Wasl je u dosadašnjem toku sezone uspeo da zabeleži 8 pobeda, 4 remija kao i 6 poraza, pa u ovom trenutku ima 28 bodova i zauzima 8. mesto na tabeli.

Međusobne utakmice: Al Ain – Al Wasl (www.flashscore.com)

Ono što je interesantno u vezi prethodnih susreta ove dve ekipe jeste činjenica da su nam godinama unazad priređivali veoma efikasne duele. Na poslednjih 14 utakmica Al-Ain i Al-Wasl su uspeli da postignu čak 69 pogodaka (prosečno 4,93 po meču), što je bilo dovoljno za redovan prolaz tipa “3+“.

Za 15. vezani “3+“ se nudi kvota 1,50, dok se tip “GG3+“, koji smo videli na čak 12 od tih 14 utakmica, plaća kvotom 1,70. Šta vi mislite, hoće li Al-Ain i Al-Wasl i ovog puta biti efikasni ili će se navedeni niz konačno prekinuti?


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje