četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Bar jedan golman je sačuvao mrežu 8 puta u nizu!

Ove subote, sa početkom od tačno 17 časova, odigraće se utakmica 28. kola slovačke Fortuna Lige (Championship Group) između Spartak Trnave i Trenčina.

Spartak Trnava se uoči ove utakmice nalazi na 3. poziciji, na svom kontu ima ukupno 47 bodova, a do sada je ostvario 15 pobeda, 2 remija i 10 poraza.

Trenčin ima 28 bodova i skor od 7 pobeda, 7 remija i 13 poraza, zbog čega nakon 27 odigranih kola zauzima poslednje, 6. mesto u okviru “šampionske grupe“.

Međusobne utakmice: Trnava – Trencin (www.flashscore.com)

Interesantan podatak, u vezi sa prethodnim duelima između Trnave i Trenčina, jeste to da ni na jednoj od poslednjih 8 utakmica nismo videli pogotke sa obe strane, tj. svaki put je bar jedan golman uspeo da sačuva svoju mrežu.

Samim tim, tip “NG“ je bio dobitan svih 8 puta, a za deveti u nizu se nudi kvota od oko 1,85. Tip “0-2“ (koji je viđen 6 od 8 puta) se takođe plaća kvotom 1,85.


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje