četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Bar jedan tim ne postiže gol na ovom meču?

U okviru 13. kola španske Primere RFEF, tačnije grupe 1, odigraće se utakmica između Racing Ferrola i Celta Viga B koja je na programu od tačno 21 časa po našem vremenu.

Racing Ferrol u ovom trenutku zauzima 9. mesto na ntabeli, na svom kontu ima ukupno 18 osvojenih bodova, a do sada je zabeležio 5 pobeda, 3 remija i 4 poraza.

Celta Vigo B ima potpuno isti broj bodova, skor kao i gol razliku, ali se oni, uoči današnjeg susreta, nalaze na jednoj poziciji iznad domaćeg tima.

Međusobne utakmice: Ferrol – Celta Vigo B (www.flashscore.com)

Kada je reč o njihovim međusobnim duelima, zanimljivo je da se ni na jednoj od prethodnih 6 utakmica nisu zatresle obe mreže, tj. svaki put je bar jedan od golmana uspeo da ostane nesavladan. Ukoliko mislite da će navedeni niz biti nastavljen, sedmi vezani “NG“ možete ispratiti po kvoti 1,65, dok se za konačan kraj ove tradicije i “GG“ nudi kvota od oko 2,00. Koji od ova dva tipa ćemo videti danas?


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje