četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Kako su reagovli Gary Lineker, Rio Ferdinand, Steven Gerrard i Michael Owen na preokret Barcelone?!

Barcelona je sinoć napravila neviđeno čudo u Ligi Šampiona pošto je preokrenula rezultat koji je bio na prvi mah nedostižan. PSG je imao zalihu od 4 gola iz prvog meča, i Barcelona je ušla u meč sa puno vere i želje.

Legendarni kapiten i trostruki osvajač najeltinijeg evropskog takmičenja, Carles Puyol verovao je u preokret i devojka Rakitića je navijala.

Nakon prvog poluvremena i vođstva od 2:0 golom Suareza i autogolom Kurazawe, delovalo je da Barca može u dodatnih 30 minuta igre. Katalonci su odlično krenuli drugo poluvreme golom Messija, međutim, u 62. minutu je usledio šok nakon gola napdača PSG, Edisona Cavania koji je utišao stadion. Navijači su počeli da gube veru, i verovatno su svi počeli da gube veru, osim igrača Barce. Dva puta Neymar i u 95. minutu momak koji je ušao sa klupe Roberto ispisali su stranice istorije.

Kako je to sve izgledalo iz perspektive navijača, a kako u studiju gde su se nalazili Gary Lineker, Rio Ferdinand, Steven Gerrard, i Michael Owen i kakva je erupcija oduševljenja nastala, pogledajte na sledećim snimcima.

https://www.instagram.com/p/BRZIlOehF2D/?taken-by=_bportillo_

https://www.instagram.com/p/BRZIjgogThF/?taken-by=maria_grda

https://www.instagram.com/p/BRZIkiqh7eb/?taken-by=ayee.oliiver


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici za još vesti https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/ . Ukoliko imate nekih sugestija ili kritika, pišite nam u komentaru ispod.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje