četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Basket predlog: Samo im pobeda odgovara danas!

Od 20:30 u okviru finala Endesa lige u 4. utakmici sastaće se u Valenciji istoimena ekipa i Real Madrid. Valencia trenutno vodi 2-1, a serija se igra na 3 dobijena meča.

Nakon velikih očekivanja posle osvajanja 1. mesta u regularnom delu sezonu Evrolige, i na kraju plasmana na 4. mesto na Final 4, madriđanima je ovo prilika da krunišu dobru igru tokom ove sezone. Međutim, to nimalo neće biti lako pošto ih očekuje teško gostovanje u Valenciji gde će pokušati da izbore 5 utakmicu.

Godine 2012. , Real je bio u sličnoj poziciji kada su u polufinalu Endesa lige gubili 2-1, ali ipak preokrenuli rezultat i plasirali se tada u finale.

Ko god je fizički umoran, neka ostane u hotelu. Želim titulu, jednom kada sam to iskusio, želim da ponovim taj odličan osećaj – izjavio je Sergio Llull od kojeg se opet najviše očekuje.

U sredu je Valencia dobila dosta ubedljivo, a Real Madrid je ekipa koja je barem jedanput slavila na gostujućim terenima u poslednje 2 godine u finalima. Na startu sezone slavili su takođe slavili 94-75.

Plejmejker Guillem Vives odigrao je sva 3 meča finala, međutim osetio je nelagodnost u zglobu te je presedeo celu 4. četvrtinu, a trener nije siguran da li će on danas zaigrati.


Real Madrid @1.76

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje