utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Baskonia bez italijana u Istanbulu, troje upitno

U okviru 25. kola Evrolige u četvrtak sa početkom od 18:45 u Istanbulu će Fenerbahche dočekati Baskoniu. I u Feneru i u Baskoniji ima odsutnih igrača!


Turska ekipa nalazi se u seriji od 2 pobede u Evroligi, a u ponedeljak su u domaćem prvenstvu porazili ove sezone dobru Darussafaku. Fenerbahce je 4. na tabeli sa 16 pobeda, dok se Baskonia nalazi na 8., poslednjem mestu koje vodi u Plejof sa 1 pobedom više od upravo od Dacke.

Baskonia je na put krenula bez italijana Andree Bargnania koji se oporavlja od bolova u leđima. Nedavno oporavljeni gruzijac Tornike Shengelia ima grip, argentinski plejmejker iz druge petorke Nicolas Laprovittola je uganuo nogu u poslednjoj utakmici protiv Valencie, dok Chase Budinger putuje sa bolom u mišićima. Sva trojica su upitna za nastup, i na dan utakmice se znati ko će od njih biti spreman da pomogne ekipi.

Sito Alonso je istakao energiju Shengelie koju je pružio od povratka na parket, isto tako je naglasio da se ekipa nalazi tamo gde su i hteli da budu – u borbi za Plejof.

Sa druge strane, u domaćoj ekipi neće biti Ekpe Udoha koji se povredio u utakmici protiv Dacke, kada je i morao da napusti igru. Udoh je zahvalan Bogu što povreda nije ozbiljnije prirode i zahvalio se svima koji su želili da doniraju organe, kosti i krv. Našalio se centar Fenerbahcea.


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici za još vesti https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/ . Ukoliko imate nekih sugestija ili kritika, pišite nam u komentaru ispod.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje