četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Bejzbol: Novosadske ekipe na maksimalnom učinku!

Za vikend su odigrane utakmice 3. kola Bejzbol lige Srbije a rezultati su sledeći:

  • Vojvodina – Beograd 96 15:10
  • Vojvode – Novi Sad 3:8

 

Nedeljni program od 11h su otvorili šampion Beograd 96 i Vojvodina iz Novog Sada. Obe ekipe su malo oslabljenje ušle pred ovaj duel. Za Beograd su se vratili par igrača ali i dalje su falili Aleksandar Milić i Bojan Ninić, dok za Novosađanje nije igrao najbolji udarač Nikola Ignjatović i igrač/trener Goran Stefanović. Prve izmene donose nulu Beograda, da bi Vojvodina postigla poen i povela 1-0. Beograđani već u 2. izmeni prave 2 poena i gužvu po bazama ali se Vojvodina izvlači pa ostaje 2:1. Ekipe se smenjuju u vodstvu a nakon 5. izmena na semoforu je 3:3. Od tad kreće pad bacača Beograda i sjajno udaranje Vojvodine, koja odlazi na 9:5. Kad su svi mislili da će Vojvodina lako završiti ovu utakmicu, u 8. izmeni Beograd puni baze a to sve zahvaljujući lošoj odbrani i bacačkim greškama. Beograd postiže 4 poena u toj izmeni iako je moglo možda biti i više, domaći se izvlače. Već u donjem delu izmene bacač Beograda šeta jednog,drugog,trećeg udarača i puni baze, da bi Nenad Milankov očistio sve a potom i sa još par udaraca ostalih igrača otišli na nedostižnih 15:9. Beograd je u poslednjoj izmeni uspeo samo da smanji i postavi konačnih 15:10.

Nakon maratonske prve utakmice, od 15h na programu je bio meč između Vojvoda iz Zemuna i mlade ekipe Novog Sada. Novosađani su opravdali ulogu favorita i slavili 8:3.

Na tabeli maksimalni učinak od 2-0 imaju Vojvodina i Novi Sad, dok Beograd 96 i Vojvode imaju skor 0-2. Utakmice 2.kola su bile otkazane prošle nedelje i biće naknadno odigrane. Sledeći vikend neće biti utakmica zbog uskršnjih i prvomajskih praznika, a prvenstvo se nastavlja 09. maja kad će igrati Vojvodina-Vojvode i Novi Sad-Beograd 96.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje