četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Bejzbol: Odigrano i 2. kolo naše bejzbol lige!

Za vikend su odigrane nove utakmice bejzbol lige Srbije. U nedelju od 11h igrali su Beograd 96 – Vojvode Zemun, a od 15h igrali su gradski derbi Vojvodina (Novi Sad) – Novi Sad. Svi mečevi su igrani na terenima Ade Ciganlije.

Program su od 11h otvorili stari rivali Beograd 96 – Vojvode Zemun. Na brdu za Beograd je bio Aleksandar Milić, dok je za Vojvode bacao Sandro. Iako je ovo njegov prvi start kao bacača odlično je to izgledalo do 5 izmene kad su Vojvode držale 2:2 rezultat. Onda opet kreće neverovatan pad u igri a iskusni udarači Beograda to kažnjavaju. Milić kao i uvek sjajan drži 6 izmena bez problema. Beograd se odlepio na 14:2, a Zemunci su samo smanjili tu prednost za konačnih 14:4!

Jedna lepa vest je da se nekadašnji reprezentativac Darko Lović priključio Beogradu 96. Nakon studiranja u glavnom gradu ponovo će igrati za neki bejzbol klub u Srbiji. Darko je rodom iz Niša, gde je i igrao davne 2010.

Od 15h igrali su Vojvodina – Novi Sad. Gradski derbi Novog Sada zbog ne postojanja bejzbol terena u tom gradu mora da se igra na Adi Ciganliji. Zrenjaninac Nenad Milankov je startovao za Vojvodinu, dok je za Novi Sad bacao Tomić. Egal utakmica do 5 izmene kad je vodio NS 3:2, onda par grešaka Vojvodine i Novi sad beži na 8:2. Vojvodina se približava na 8:5 ali onda Stefan Živić (ušao u 7 izmeni) zatvara sve prolaze svojim bacanjem. Konačan rezultat glasi 13:5 za Novi Sad. Ovaj rezultat je veliko izneđenje i sugurno da Vojvodina nikako nije zadovoljna sa početna dva poraza.

Tabela nakon 2. kola: Beograd 96 2-0, Novi Sad 1-1, Vojvode 1-1, Vojvodina 0-2.

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje