Danas od 11h u okviru Japanske bejzbol lige sastaće se Rakuten Eagles (34-32) i Fukuoka Hawks (37-29). Ovo je njihov 2. susret u seriji a juče su slavili gosti sa 2:0.

Startni bacač za Eaglesa biće Hideaki Wakui (8-1,2.43).  Posle 8-0 zabeležio je poraz u prošlom startu. Zaista fantastično izdanje ove sezone, 1/4 pobeda svoje ekipe on ima ove sezone. Sve su to veoma kvalitetni startovi maksimalno 2 primljena poena a uvek 7+ izmena. Već je izbacao 9 izmena bez poena ove sezone protiv Fukuoke u pobedi svoje ekipe od 5:0.

Bacač za goste biće Tsuyoshi Wada (4-1,3.13). Takođe jedan prvoklasni bacač u rangu sa Wakuijem. Sve su to kvalitenti startovi sa jedva kojim primljenim poenom, svi njegovi mečevi su bili u minusu poena. U meču protiv Rakutena primio je 3 poena u 7 izmena, to je bilo u avgustu.

Sličan duel kao i juče kad smo pisali Sugano/Ono, rovovska bitka dva dobra bacača. Odlučivaće neki sitni udarci ili greške a svaki poen će biti zlata vredan. Rakuten je u očajnoj udaračkoj formi, pogotovo kući imaju samo 4 pobede u poslednjih 10 mečeva. U međusobnim susretima sa Fukuokom često je odlučivao poen pobednika. Fukuoka takođe slaba u poslednje vreme iako su lideri ove konferencije. Poslednji put su početkom avgusta postigli preko 5+ poena, sve su to utakmice 2-4 postignuta poena. Kladionica nam da je dosta dobru granicu, te ćemo je iskoristiti.

Predlog za ova susret su poeni 7,5-. Kvota je 1,95. 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here