Advertisement

U 02:40 posle ponoći sastaju se Colorado Rockies i Los Angeles Dodgers. Sinoć su domaći poprilično iznenadili kad su slavili sa 8:5. Noćas za Dodgerse startuje Bauer jedan od najboljih bacača lige. Vreme je da im vrate milo za drago, a pobeda se naplaćuje kvotom 1,35. Mix iz maxa 2 i 11.5- se plaća kvotom 2.56 i deluje veoma realno.

6:11

Još jedan vrlo zanimljiv meč koji nam je zapao za oko je meč Angelsa i White Soxa a on se igra od 03:40. Dva levoruka bacača na brdo, koja se nisu proslavila na brdu u pripremnom periodu. Udarači su sinoć bili mlaki kad je postignuto samo 7 poena, a granicu od 8,5+ mislimo da noćas mogu probiti. Kvota je 1.85.

8:12

Fix noćašnog programa dolazi nam iz susreta San Diega i Arizone koji se igra od 04:10. Blake Snell na brdu ne bi smeo imati problema protiv loše Arizone, koja je pokazala sinoć zube. Ipak udarači i pored kiksa Darvisha i primljenih 7 poena daje jedan više i pobeđuje. Sve osim nove pobede u novom meču bi bilo veliko iznenađenje. Kvota je 1.40 a ako neko želi može pojačati i sa henikepom -1,5.

4:2


Predlozi nisu 100% sigurni i od svakog promašaja se prethodno ograđujemo! Srećno ko prati!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here