četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Belorusi ne mogu da se pohvale efikasnim partijama

Petnaesto kolo beloruske Vysshaye Lige doneće nam utakmicu između Dinama iz Minska i Slavije iz Mozyra, koja će se odigrati u terminu od 17 časova.

Dinamo Minsk se uoči današnje utakmice nalazi na 5. poziciji, na svom kontu ima ukupno 26 bodova, a do sada je uspeo da ostvari 8 pobeda, 2 remija kao i 4 poraza.

Slavia Mozyr, sa druge strane, ima ukupno 9 poena i zauzima 13. mesto na tabeli. U prethodnih 14 kola ovaj tim je zabeležio 2 pobede, 3 remija i 9 poraza.

Međusobne utakmice: Din. Minsk – Slavia Mozyr (www.flashscore.com)

Ono što je specifično za međusobne susrete ovih dveju ekipa jeste nedostatak pogodaka. Naime, mreže Dinama i Slavije su se na poslednjih 9 susreta zatresle svega 11 puta, što nam donosi prosek od svega 1,2 gola po meču.

Kada je reč o tipovima za klađenje koje smo videli na tim utakmicama, tip “0-2“ (2,05) je bio dobitan svaki put, dok smo “1-2“ (2,35) i “NG“ (1,50) mogli da naplatimo čak 8 od tih 9 puta.


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje