petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Beloruski Sluck doveo dva pojačanja!

U redove beloruskog prvoligaša Slucka i zvanično su stigla dva pojačanja, a reč je o beloruskom krilnom napadaču Artjomu Gurenku i ruskom ofanzivnom vezisti Muratu Hotovu. Obojica su svoje ugovore potpisali do kraja godine i to kao slobodni agenti.

23-godišnji levi krilni napadač Artjom Gurenko poslednji angažman imao je u litvanskoj Suduvi čije redove je napustio pred sam kraj maja meseca. Tokom svoje karijere (od 2012. godine) nastupao je za beloruski Minsk i Minsk-2, kao i za litvanski Trakaj i Suduvu. U dresu Suduve u dosadašnjem toku tekuće sezone ostvario je 8 nastupa.

30-godišnji ofanzivni vezista Murat Hotov takođe je stigao kao slobodan agent, ali iz beloruskog Dnjepra iz Mogiljova. Karijeru je započeo 2006. godine u ruskom CRFSO Smolensku, a do danas je nastupao za ruski Avangard iz Kurska, Dnjepar iz Smolenska i Petrotest iz Sankt Peterburga, beloruski Naftan iz Novopolocka i Dnjepar iz Mogiljova. Za ekipu Dnjepra ostvario je ukupno 40 nastupa i pritom je postigao 23 gola, a u tekućoj sezoni odigrao je 14 utakmica i pritom je postigao 4 pogotka. U prošloj sezoni postao je prvi strelac ekipe sa 19 golova iz 26 utakmica.


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici i ostanite u toku sa najnovijim vestima iz sveta sporta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje