sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Beloruski i ukrajinski Dinamo sklopili dogovor oko napadača!

23-godišnji centralni napadač Dmitro Hljobas danas je i zvanično pojačao ekipu Dinama iz Minska i to do kraja tekuće godine. Nakon nekoliko dana neizvesnosti ekipe beloruskog Dinama iz Minska i ukrajinskog Dinama iz Kijeva konačno su se uspele dogovoriti o polugodišnjoj pozajmici talentovanog napadača.

Hljobas je svoju karijeru započeo u mlađim kategorijama Dinama iz Kijeva, a kao omladinac jednog od najpoznatijih ukrajinskih klubova nastupao je od 2008. do 2011. godine. Te godine i zvanično je postao prvotimac “plavo-belih“, a do danas je uspeo da ostvari ukupno 1 nastup za prvi i 29 nastupa na pozajmici za drugi tim, gde je pritom postigao 10 pogodaka. Pored toga, do danas je nastupao na pozajmicama za Goverlu iz Užgoroda i Vorsklu iz Poltave. Za Vorsklu je tokom prethodne sezone ostvario 34 nastupa, a pritom je postigao 8 golova i 2 asistencije, te je postao jedan od najboljih igrača ekipe iz Poltave.

Trenutno je član U21 reprezentacije Ukrajine za koju je odigrao 10 utakmica i pritom postigao 4 gola, a pre toga bio je član U16, U17, U18 i U19 nacionalnog tima.


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici i ostanite u toku sa najnovijim vestima iz sveta sporta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje