četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

BENOA PER – UGO UMBER – NAJAVA FINALA U OUKLENDU

Veliko finale turnira u Ouklendu donosi francuski derbi u kome će snage odmeriti Benoa Per i Ugo Umber. Per se bori za svoj četvrti trofej u karijeri, dok bi Umber ukoliko pobedi došao do prve titule. Kladionice su postavile egal kvote sa tendencijom da je Umber blagi favorit.

Benoa Per je imao veoma stresan put ka finalu, jer je u sva četiri meča gubio set. Redom je pobeđivao Sinera, Monteira, Milmana i Hurkača. U skladu sa svojim temperamentom bilo je tu uspona i padova u njegovoj igri, ali je uglavnom dolazio do pobeda. Lepo ga je videti kada mu se igra tenis i ne sumnjemo da su na ove rezultate uticale dobre partije na ATP kupu.

Ugo Umber je bez ikakve sumnje pokazao najviše na turniru. Redom je pobeđivao Ruda, Ćekinata, Šapovalova i Iznera. Ono što je fascinantno je kako ga servis dobro služi tokom celog turnira. Na ova četiri meča je izgubio servis samo dva puta i to u meču protiv Ruda. Odservirao je neverovatna 32 asa s tim što je procenat osvojenih poena nakon ubačenog prvog servisa sigurno bio oko 80%. Momak je pun samopouzdanja, igra veoma dobro i možda je red da se osvoji prva titula u karijeri.

Nema sumje da će biti super atraktivno finale, je obojica imaju mnogo talenta. Mi malu prednost dajemo Umberu, jer je zaista pokazao najviše do sada na turniru. Za očekivati je da drži svoj servis kao i do sada i da sve zavisi od njega. On je napadački orijentinsan i u takvim okolnostima prednost se uvek daje onom koji napada.

Predlog za klađenje: Pobeda Umbera 1,75

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Fotografija je preuzeta sa: https://www.asbclassic.co.nz/

Povezani članci

2 Komentari

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje