subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Benzema za formu Francuske: Nema razloga za brigu

Francuski reprezentativac Karim Benzema ubeđen je da tim nema razloga za brigu, uprkos nedavno ubedljivim rezultatima. Svetski prvak eliminisan je u 1/8 finala Eura 2020. godine, a u posljednja dva meča kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2022. „Petlovi“ su završili nerešeno 1: 1 prvo sa Bosnom i Hercegovinom, a potom i sa Ukrajinom .

Ne bih rekao da je naša forma razlog za zabrinutost, nemamo razloga za brigu, iako želimo da pobedimo u svakom meču. Znamo da mečevi postaju sve teži i možemo samo kriviti sebe jer moramo postaviti tempo i kontrolisati svoje napore. Na nama je da napravimo razliku. Mislim da nemamo velikih problema u izgradnji igre. Svaka utakmica je drugačija i na nama je da povećamo brzinu. Na primer, ako držimo loptu daleko unazad, onda moramo da igramo brzo i napravimo vertikalne dodavanja da povredimo protivnika. Imamo potrebne tehničke igrače, pa je samo pitanje da se ne predamo ritmu koji postavlja protivnička ekipa „, rekao je Benzema za Telefoot.

Napadač je prokomentarisao i interesovanje svog kluba Real Madrida za Kilijana Mbapea iz Pari Sen Žermena. „Više nije tajna da ga Real želi. Više bih voleo da je došao ove godine, ali kao što sam nedavno rekao, jednog dana će stići. Razgovarali smo tokom leta, ali ne konkretno o tome „, dodao je on.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje