petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Beretini izbacio Krajinovića u Beogradu

Srpski teniser Filip Krajinović nije uspeo da se plasira u polufinale turnira u Beogradu. Na Krajinovićevom putu se isprečio Italijan Mateo Beretini, koji je slavio rezultatom 2:0, po setovima 6:4 6:4.

Jako loš meč iz ugla Krajinovića, ali i pored toga srpski teniser je imao šanse za prolaz u narednu rundu. Stavke koje su odlučila pobednika jeste prvi servis i konverzija brejk lopti.

Već na samom startu Krajinović je izgubio servis. Beretini se sa druge strane nudio, davao brejk lopte protivniku, ali one nisu iskorištene. U naredna dva servis gema protivnika Krajinović je imao priliku za brejk, ali Beretini je pronalazio servise i te brejk lopte poništavao. Nakon toga Italijan se razigrao i rutnski priveo prvi set kraju.

Drugi set donosi dosta bolju igru Beretinija. Italijan je dominirao čak i dužim razmenama koje bi po prirodi trebalo više da odgovaraju Krajinoviću. Krajinović nije dobro riternira, a sa druge strane Beretini je dobijao na samopouzdanju. Sredinom seta Krajinović je spasio tri brejk lopte. Činilo se da bi to mogla biti prekretnica, ali već u narednom servis gemu Krajinović ponovo pruža tri vezane brejk lopte i biva kažnjen za to.

Na kraju, potpuno zaslužena pobeda Beretinija koji će u polufinalu igrati protiv boljeg iz duela Daniel/Delbonis.


Fotografija je preuzeta sa: https://www.atptour.com/

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje