Advertisement
MaxBet

U četvrtak se od 20:30 u okviru poslednje runde kvalifikacija za Ligu Evrope sastaju ekipe Partizana i Bešiktaša. Gosti su danas doputovali u Beograd i odradiće trening u glavnom gradu Srbije, ali nisu stigli bez problema sa sastavom tima.

Naime, oni na ovom meču neće moći da računaju na trojicu jako dobrih igrača u ofanzivno delu tima, to su krilni napadači Džermejn Lens (stigao u ovom prelaznom roku) inače reprezentativac Holandije, takođe neće biti ni Rajana Babela (nekadašnji igrač Liverpula) takođe reprezentativac Holandije, dok je Alvaro Negredo suspendovan, a takođe gotovo je izestan njegov prelazak u francuski Monako. Kada se ovom spisku dodaju Taliska koji je napustio tim u ovom prelaznom roku i Tosun koji je otišao zimus, dolazimo do značajnog smanjena u napadačkom arsenalu Bešiktaša, iako su tu i dalje Kvarežma, Tore, Larin i Vagner Love, koji u igrači top klase.

Spisak igrača koji su stigli u Beograd: Tolga Zening, Utku Javakuran, Ersin Destanoglu, Gokan Gonul, Domagoj Vida, Pepe, Enco Roko, Fatih Aksoj, Adrijano, Caner Erkin, Nedžip Ujsal, Gari Medel, Tolgaj Arslan, Dorukhan Tokez, Oguzan Ozjakup, Merdžan Acikgoz, Guven Jalcin, Gokan Tore, Rikardo Kvarežma, Umut Najir, Kajl Larin, Vagner Lav i Alpaj Celebi

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.