petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

BESPLATNI PREMIUM – analiza meča (primer kako bi izgledalo kad poručite)

02:30 Universidad da Čile – U.Espanola

 

Pozicija na tabeli domaćina: Domaći tim je sezonu otvorio sa dva remija, što svakako ne može zadovoljiti njihove navijače, kao ni upravu kluba, jer se radi o jednom od najvećih klubova u Čileu. Remizirali su protiv Huačipata 1:1 i protiv La Serene 0:0.

Skor na domaćem terenu: Na domaćem terenu odigrali su 1:1 sa Huachipatom u prvom kolu, gubili su do 63. minuta kada su izjednačili.  U prošloj sezoni koja je okončana u februaru, imali su skor 8 pobeda, 8 remija i samo 1 poraza na svom terenu uz gol razliku 33:13.

Forma u poslednjih 5 mečeva: Osim dva već pomenuta meča, Universidad je odigrao i dva susreta u okviru kvalifikacija za Kopa Libertadores, gde su posle dva meča ispali od argentinskog San Lorenca, na domaćem terenu 1:1 i poraz u gostima 2:0. Pre toga bio je i meč u završnici prošlog šampionata Čilea, gde su u poslednjem kolu dobili Antofagastu 3:1.

Izostanci: Jedan neimenovan igrač je u izlaciji jer čeka rezultate kovid testiranja, a ima sve simptome.


Pozicija na tabeli gosta: Club Union Espnola je tim koji je odigrao 3 susreta, zabeležili su jedanu pobedu i dva poraza. Posle uvodne pobede protiv Wanderersa 3:1, poraženi su od Union La Calera 1:0 i od ekipe Melipilla 2:0.

Skor na gostujućem terenu: U gostima su odigrali samo jedan meč, u kojem su poraženi od Union La Calera 1:0. Ovaj tim bio je četvrti gost lige prošle sezone sa skorom 7 pobede, 4 remija i 6 poraza uz gol razliku 28:30.

Forma u poslednjih 5 mečeva: Još jedan tim koji je igrao kvalifikacije za Kopa Libertadores, oni su osim ova tri pomenuta meča, odigrali dvomeč protiv ekvadorskog tima Independiente Dell Valle, pobedili su 1:0 u prvom meču na domaćem terenu, da bi potom u gostima bili poraženi 6:2.

Izostanci: M. Larenas (3/0/0 odbrana), G.Villargra (2/0/0 sredina), J. Gómez (3/1/0), B. Galdames (2/0/1 sredina).

Međusobna tradicija: Na prethodnih 5 od prethodnih 6 međusobnih mečeva prolazila je igra 3+, dok je na terenue Universidad De Čilea ta igra prošla na 6 od pretohdnih 7 mečeva, takođe 7 od prethodnih 9 međusobnih mečeva prolazila je igra GG, dok je na terenu U.de Čilea prošlo 6 od 7 poslednjih mečeva.

Zaključak: Domaći tim nije briljirao prošle sezone, ali je ipak došao do 3.mesta, ovu su ušli nešto slabije, možda i zbog kvalifikacija za Kopa Libertadres, svakako da će se kao najbolja odbrana prošle godine (33 golova na 34 meča), opet morati da se oslone na defanzivnu snagu, dok će se od napadača Larriveya i Angelo Henriqueza, kao i plejmejkera Marcelo Cañete očekivati učinak u napadu, sa druge strane gosti takođe nisu igrali ,,puno snagom“ u ligi, sigurno da će poraz od ekvadoraca smanjiti samopouzdanje tima, odlazak odličnog trenera Ronald Fuentesa koji im je napravio rezultat prošle godine, uz odlazak nedelju dana pred početak prvenstva najboljeg igrača Carlos Palaciosa, sigurno da će otežati situaciju još više.

Predlog na osnovu tradicije: Ukoliko gledamo tradiciju, golovi ne bi trebalo da izostanu, mada je odlazak Palaciosa, znatno smanjio produktivnost napada gosta, GG se plaća kvotom 1,70.

Predlog na osnovu trenutne forme i stanja timova: Deluje da je domaćin za nijansu u boljoj poziciji nego gost, uz izostanke igrača kod gosta koji bi takođe mogli da predstavljaju problem, pokušaćemo sa igrom 1X&1-3 gola po kvoti 1,98!

2:1

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje