subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Bet Info: Denver užasno brani njegovu poziciju

U noći između srede i četvrtka, na programu je čak 12 NBA utakmica, a jedna od njih se odigrava u Koloradu, sa početkom od 03:00h po našem vremenu.
Ekipa Denver Nagetsa dočekaće ekipu Memfis Grizlisa. To će biti njihov drugi okršaj u ovoj sezoni, a u prvom je slavila ekipa čiji je trener Dejvid Fizdejl, rezultatom 108:107.

Tada je plejmejker ekipe Memfisa, Majk Konli, postigao samo 10 poena, uz slab procenat šuta iz igre (4-15). Danas će svakako imati priliku za „popravni“, a evo jedne informacije koja povodom toga „izlazi u susret“ ovom igraču:

Denver se nalazi na poslednjem mestu u ligi kada je u pitanju odbrana PG pozicije. U proseku po utakmici primaju tačno 26 poena sa te pozicije.
Granica na Konlija i većini kladionica iznosi 19.5(kvota @1.85). Deluje kao da je podigao formu u poslednje vreme, s obzirom na to da je u svojoj pretposlednje odigranoj utakmici postigao 23 poena odličnoj odbrambenoj ekipi Juta Džeza, a zatim 2 dana nakon toga, pružio neverovatnu partiju protiv ekipe Finiksa (38 poena, 9 asistencija, 6 skokova).

Logika nam govori da će Konli večeras prebaciti svoju granicu. Da li ćete odigrati VIŠE(OVER) na njegove poene?

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje