subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

BET INFO: Domaćin bez nekoliko standardnih protiv gosta koji je u formi!

Večeras će se od 22 časa u okviru Kolumbijeske lige 1 sastati ekipe Jaguares de Kordoba i Deportivo Kukuta, radi se o 6.kolu.

Jaguares de Kordoba počeo je ovaj šampionata sa skorom 2 pobede i 3 poraza uz gol razliku 7:10. Samo u meču protiv Deportivo Kalija uspeli su da sačuvaju svoju mrežu netaknutno. Za današnji meč trener domaćih neće moći da računa na nekoliko standardnih igrača, to su defanzivac L.Escorcia (5 mečeva/0 g/0a), vezni igrači F.Mosquera (5/0/2 – prvi asistent tima), M.Cortes (3/0/0), a nema ni napadača Pabla Rojas-a (5/1/1).
Tim Jaguaresa za današnji meč!
Što se tiče Deportivo Kukute, oni su novi tim u prvom rangu takmičenja, a sa odličnim igrama nastavili su i ove sezone i još uvek nemaju poraz, 4 pobede i 1 remi (gol razlika 11:5) i trenutno sa prvi na tabeli lige, što predstavlja mini iznenađenje za sada. Izostaće samo vezni igrač Perez (5/1/0).


Smatramo da su danas kladionice neopravdano podcenile goste koji zaista igraju jako dobro, nećemo ulaziti u izbor igre za koju ćete se vi opredelite, ali nama igra G1+ (gost daj gol na meču) po kvoti 1,50 izlgeda poprilično izgledno! Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje