petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

BET INFO: Domaćin danas bez šestorice redovnih fudbalera!

Pescara i Juve Stabia odmeriće snage danas od 18 časova po našem vremenu u okviru 29. kola italijanske „Serie B„. Nakon pauze izazvane pandemijom, Pescara se nalazi na 14. mestu na tabeli sa 35 osvojenih bodova iz 28 odigranih kola, dok se Juve Stabia nalazi na 13. mestu sa svega bodom više. Evidentno je da ove dve ekipe u teoriji imaju mogućnost igranja u plej-ofu, ali je tako nešto u praksi dosta teško. Kada je reč o borbi za opstanak, bodovno su bliži istoj i najrealnije je očekivati da će kraj sezone da dočekaju na sličnom mestu na kom se trenutno nalaze.

Stanje na tabeli – Printscreen/Flashscore.com

Kada govorimo o izostnacima, za domaće neće igrati Andrea Marafini (9n/0g/0a, centralni bek), Amadou Diambo (21n/7g/0a, centralni vezni), Luca Palmiero (18n/1g/0a, defanzivni vezni), Miloš Bočić (16n/2g/2a, centarfor), Marco Tumminello (5n/4g/1a, centarfor) i Andrea Di Grazia (9n/1g/2a, levo krilo), dok je zbog povrede upitan Antonio Balzano (5n/0g/0a, desni bek). Za goste neće igrati Emanuele Polverino (4n/0g/0a, golman) i Pasquale Fazio (14n/0g/0a, desni bek).

Obe ekipe nisu igrale zvaničan meč više od 3 meseca, te treba biti obazriv. U svakom slučaju, na vama je da odaberete šta ćete da tipujete na osnovu ovih informacija, kao i da li ćete da tipujete uopšte. Srećno u svakom slučaju!


Image by Michal Jarmoluk from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje