petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

BET INFO: Domaćin danas vidno oslabljen!

Iako favorit, domaćin će večeras biti oslabljen jer će biti bez čak sedmorice fudbalera. Postavlja se pitanje na koji način će to gost uspeti da iskoristi, ukoliko uopšte i hoće.

Den Bosch i Jong Utrecht će se sastati večeras od 20 časova po našem vremenu u okviru 35. kola druge lige Holandije, a domaćin će večeras biti znatno oslabljen. Uz to, iako važi za ogromnog favorita, treba imati u vidu da bez čak sedmorice fudbalera stanje na terenu ne može da bude isto kao i kada su svi igrači spremni za utakmicu.

Za domaći tim neće igrati Danny Verbeek (32n/5g/4a, levo krilo, kapiten), Mats Deijl (19n/0g/2a, desni bek), Levan Jordania (2n/0g/0a, sredina), Konrad Sikking (0n/0g/0a, golman), Jordy van der Winden (14n/0g/0a, levi bek), Nicolás Romat (18n/1g/0a, desni bek) i Sven Blummel (32n/10g/3a, desno krilo, drugi strelac ekipe).

Možda ne bi bilo loše probati sa opcijom H22 koja se plaća kvotom 1.45, a odnosi se na to da će gost da pobedi, igra nerešeno ili izgubi uz maksimalno 2 gola razlike.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje