Advertisement
MaxBet

Info u svetu tenisa je vrlo retka pojava, ali ponekad pred velike turnire zbog kvalifikacija ume da se pojavi info koji može da bude od velike koristi.

Info do kojeg smo mi došli je vezan za mladog američkog igrača Tejlora Frica. Fric je ove nedelje igrao u Los Kabosu u Meksiku gde je ispao u osmini finala od Jošita Nišioke. Pored sinlga on je nastupio i u dubl konkurenciji u paru sa Tanasisom Kokinakisom. Njih dvojica su zajedno odigrali dva meča i to baš ovde u Los Kabosu. Vezali su dve pobede i večeras igraju polufinale protiv Arneoda i Monroa.

Veoma bitna stvar za ovaj duel je ta što sutra počinju kvalifikacije za masters u Torontu. To je jedan od najjačih turnira u ATP kalendaru, jedan od turnira iz serije 1000.
Organizatori su podelili sve četiri specijalne pozivnce, a dobitnici istih su:

1) Feliks Rožer Alisime
2) Vašek Pospišil
3) Piter Polanski
4) Endi Marej

Dok su specijalne pozivnice za kvalifikacije dobili:

1) Stan Wawrinka
2) Brejden Snur
3) Filip Pelivo

Kao što se da videti Tejlor Fric kao mlada nada svetskog tenisa nije dobio specijalnu pozivnicu tako da bi on morao da igra kvalifikacije.
One počinju već sutra tako da ako bi večeras pobedio u dublu, to automatski znači da će morati da propusti kvalifikacije za masters koje su njemu mnogo bitnije od dubla.

Mišljenja smo da će večeras Fric i Kokinakis lagano da izgube, jer Fric ide za Kanadu odmah posle meča.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.