sreda, 17. april 2024.

t1x2.net

spot_img

BET INFO: Gosti bez osmorice!

Reč je o utakmici YeovilHartlepool koja je na programu danas od 16 časova po našem vremenu, a ove dve ekipe se takmiče u okviru 5. lige Engleske, poznatije pod imenom „National League„. Domaći tim se nalazi na 2. mestu na tabeli sa 52 osvojena boda iz proteklih 30 kola, na relativno dobrom je putu da se bori za ulazak u viši rang. Sa druge strane, gost se nalazi na 12. mestu na tabeli sa 40 osvojenih bodova iz proteklih 30 kola, te sredina tabele za ovaj tim deluje sasvim pristojno.

Printscreen/Flashscore.com

Ono što muči goste jesu izostanci, a danas neće igrati sledeći igrači – M. Raynes (odbrana, 28/0, povreda), F. Kerr (odbrana, 23/0, povreda), G. Toure (napad, 26/11, suspenzija), L. James (napad, 20/2, povreda), K. Richardson (sredina, 10/0, povreda), J. Hawkes (sredina, 12/1, povreda), L. Williams (napad, 3/0, povreda), A. Bale (sredina, 1/0, povreda).


Na osnovu navedenih informacija, sami odaberite koji tip bi mogao da bude najadekvatniji za ovaj meč, kao i to da li ćete da tipujete, ili ne. Zapamtite, mi ne utičemo na rezultate utakmica, niti ćemo ikada tako nešto moći da uradimo. Mi iznosimo informacije koje su tačne, a na vama je da ih pratite po želji, ili ne. Srećno!


Image by Free-Photos from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje