Večeras se pored mečeva širom Evrope, igraju i mečevi u drugim delovima sveta, a nama je pažnju privukuao meč iz Južne Amerike, tačnije Brazilskog šampionata Mineiro, gde trećeligaš Tombense dočekuje ekipu Atletiko Miniro, jednog od favorita za osvajanje ove mini lige. Meč se igra večeras od 22:15.

Ono što je neophodno znati pred ovaj meč jeste da gosti na ovaj meč idu sa igračima od kojih niko nije igrao u prvom kolu kada je savladana Boa na domaćem terenu 5:0, a većina momaka koji će igrati protiv Tombense-a su jako mladi i još imaju pravo da igraju za mlađe kategorije ovog kluba. Uz to igrači će na ovaj meč putovati autobusom na sam dan utakmice. Igrači koji putuju su: golman Cleiton (21 godina, prošle godine 1 nastup), potom igrači Carlos Cesar (31 godina), Martin Rea (21 godina), Mateus Manćini (24 godine), Hulk (19 godina), Lukas Candido (25 godidna), Neto (16 godina), Nathan (22 godina), Daniel (20 godina), Leandrinjo (20 godina), Alerando (19 godina). Od navedenih igrača samo je Leandrinjo ušao 27 minuta u prvom kolu.

Tombense je u prvom kolu remizirao sa ekipom Tupi na gostovanju 1:1, klub se pojačao pa je stiglo dosta igrača iz Brazilske Serije A, a naročito Serije B i ove sezone se očekuju mnogo bolji rezultati.

Kvota na pobedu domaćina je u padu na svetskim kladionicama, tako da su koeficijenti sada u egalu, po našem mišljenju, viner igra na pobedu domaćina danas se itekako isplati!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.