petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

BET INFO: Može li domaćin da odoli gostu koji je bez 5 standardnih igrača!?

Danas će se odigrati meč 26.kola Grčke Super lige, a od 18 časova sastaju se AE Larisa i Astetars Tripolis.

Ono što je za nas zanimljivo u ovom meču jeste činjenica da će gosti u veoma važnom meču za njih igrati bez 5 standardnih igrača, među kojima je i najbolji asistent tima. Naime za Asteras na ovom meču nema prvog golmana Papadoupulosa (25/0/0 – prvi golman na svim mečevima do sada), potom defanzivca Dani Suareza (20/3/0) i trojice veznih igrača Adriana Riere (17/0/5 – prvi asistent tima), Munafo-a (20/0/0) i Iglesias (17/2/0).
Trenutno stanje na tabeli je takvo da se tim nalazi na 7.mestu sa bodom zaostatka za 6.mestom koje drži OFI i koje vodi u plejof borbu, pa će biti jako motivisani na ovom meču iako ne zavisi sve od njih jer OFI dočekuje slabu Lamiju na svom stadionu, tako da je ipak za njih realnost plejout.
Domaća Larisa u ovoj polusezoni ne liči na tim iz prvog dela (skor tada 6-4-6), a trenutno 11.mesto i skor 6-9-10, bez pobede su u januarau i februaru imaju učinak 5 remija i 4 poraza u tom periodu. Na domaćem terenu ove sezone imaju skor 4-3-5 (14:15). Oni za danas nemaju izostanke važnijih igrača!

Upravo je forma domaćina razlog zašto ovaj meč nije završio u PREMIUM rubrici, ali svakako se nadamo da domaći tim zbog problema kod gosta može makar do boda, iako su i dalje u timu gostiju opasni Mark i Luis Fernandez, kao i napadač Barales. Kvota na igru 1X danas plaća se kvotom 1,60!

Foto: https://commons.wikimedia.org/wiki/File:AE_Larissa_fans.jpg

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje