četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Bet Info – Nemačka III liga (18. Septembar)

Na našem partnerskom sajtu www.t1x2.net ima pregršt dobrih tipstera, a danas Vam donosimo Betinfo iz Nemačke III lige od Molly12.


Tekst prenosimo u celosti:

NEMAČKA: 3. Liga
?? 14:00 Osnabruck – Meppen 1 (1.65)

Nakon slabijeg starta ove sezone, Osnabruck je vezao 5 utakmica bez poraza, samim tim zauzimaju 3. poziciju na tabeli sa osvojenih 14 bodova. Napad takodje funkcionise, gde su na poslednjih 4 meca postigli 10 golova, sto je u proseku 2.5 golova po utakmici. Sto se tice izostanaka Davide Itter (6/0 D) je povredjen, svi ostali igraci bice na raspolaganju svom treneru Danielu Scherningu.

Sa druge strane Meppen je doziveo iznenadjujuci poraz proslog petka od drugog tima Freiburga. Iako su bili daleko ofanzivniji nisu uspeli da postignu gol. Odigrali su ukupno 4 utakmice kao gosti, sa ucinkom od 2 remija i 2 poraza i sa gol razlikom 3:10, samo je Viktoria Koln, koja je ujedno i najslabija gostojuca ekipa 3. Lige, primila vise golova u gostima.

Thilo Leugers (4/0 M), Willi Evseev (4/1 M), Valdet Rama (1/0 F), Yannik Osée (1/0 D) i drugi golman Constantin Frommann (0/0 GK) su povredjeni. Takodje veliki znak pitanja stoji i kod prvog golmana Erik Domaschke (8/0 GK), gde je povredio ligament desnog skocnog zgloba na proslom mecu. Lars Bünning (8/0 D) odsustvuje zbog nagomilavanja zutih kartona.

Sve u svemu, glavna misija Osnabrucka ove sezone bice povratak u 2. Bundesligu, nakon ispadanja prosle sezone. Uspeli su da pokrenu svoje ambicije, pa su sasvim zasluzeno na 3. poziciji u ligi. Sa druge strane Meppen je jedan od najslabijih gostojucih timova u ligi. Pored toga, na ovom mecu dolazi bez nekoliko igraca, medju njima su povredjena oba golmana. Samim tim domacin bi trebao to da iskoristi. Srecno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje