subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

BET INFO: Odlični odnosi dva kluba!

Večeras se od 20 časova sastaju u okviru Rumunske lige, FCSB i Hermannstadt, radi se o duelu timova koji su često imali neki vid saradanje preko pozajica igrača i slično.

Poslednji primer jeste dobro poznata situacija kada su Karanović i Caiado stigli iz redova Hermannstadta u FCSB za meč protiv Slovan Libereca, jer je FCSB imao puno igrača zaraćženih koronom. Za ovaj gest Điđu Bakali predsednik FCSB-a platio je nekoliko desetina hiljada evra, a uz to napadač Karanović povredio se i pauzirao par nedelja.

Caiado i Karanović u protokolu meča sa Slovanom

Meč 2018-te u kupu slavio je Hermannstadt 3:0, što je i tada bilo veliko iznenađenje, naredni čudan rezultat bio je 4:3 za FCSB, kada je prošla igra 7+, tako da svakako smatramo da dobri odnosi dva kluba, nisu to samo van terena, već da mogu imati i uticaja na ishod ovog meča.

Svakako je FCSB favorit na meču, kao i da ovi timovi nisu imali prelaza u prošlosti, ali upravo je možda danas idealna prilika za tako nešto, zapamtite da se ovde ne radi o dojavi već samo o nekom našem osećaju jer odličan odnos dva tima, možda može i da se naplati.


Foto: https://www.flickr.com/photos/100238714@N07/42241094621/

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje