Danas se pored puno mečeva koji se igraju širom Evrope, igraju i neki mečevi u Španskoj Segundi, a od 18 časova u mini derbiju se sastaju ekipe Malage i Granade, nekadašnjih prvoligaša.

Malaga se nalazi na 3.mestu sa skorom 9 pobeda, 2 remija i 4 poraza i gol razlikom 19:11. Na domaćem terenu imaju skor od 7 pobeda u 7 mečeva i gol razliku 12:1. Za današnji meč će biti lišeni usluga šestorice igrača, od kojih trojica imaju jako bitnu ulogu u timu, to su defanzivac Luis Hernandez (12/0/1), potom vezni igrač Adrian (14/1/2) i napadač Bousefiane (12/1/1), uz njih neće biti ni defanzivca Juana Carlosa (4/1/0), veznog igrača Aleksa Mula (2/0/0) i napadača Konea (6/2/2).

Ekipa Granade nalazi se na 4.mestu sa skorom 8 pobeda, 4 remija i 3 poraza i gol razlikom 23:12. Imaju samo jedan bod manje od Malage. Na gostovanjima imaju skor 3-2-2 i gol razliku 10:7. Oni će danas izaći u najjačem i kompletnom sastavu.

Prethodna dva meča na stadionu Malage završena su remijim, ali Grenada nije slavila u poslednjih 6 gostovanja ovom timu.

Ovakva informacija poziva na oprez prilikom izbora igara za ovaj meč, svakako da je Malaga favorit na svom stadionu gde imaju savršen skor, ali nam se čini da je bolje zaobići ovaj meč, nego rizikovati sa igrom na pobedu domaćina!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here