Advertisement
MaxBet

Danas se od 19:30 u okviru ACB lige sastaju Real Madrid i Barcelona. Domaćini u nešto boljoj poziciji pošto su nekolicinu igrača odmorili pred ovaj duel, dok trener Barce nije baš kalkulisao oko minutaže protiv Bayerna. Domaćini će biti favoriti i imaju ogromnu želju da pobede pošto smatraju da su oštećeni u Copa del Rey.

Laso je odmarao Randolpha na meču protiv Baskonije i on je igrao manje od 10 minuta, dok je Trey Thompkins dobio čak 30 minuta. Takođe je Sergio Llull imao veoma nisku minutažu. Felipe Reyes, Edy Tavares i Facundo Campazzo nisu igrali protiv Baskonije i Laso ih je odmorio pred derbi.

Rudy Fernandez i Gabriel Deck sigurno neće nastupiti danas tako da će igrači poput Carrolla i Jeff Taylora imati više prostora danas.

Što se tiče Barcelone, Adam Hanga nije registrovan za meč. Prvo je preskočio nekoliko mečeva zbog problema sa povredom, a kasnije je morao da otputuje zbog smrtnog slučaja u njegovoj porodici tako da danas neće igrati. Upitno je i da li je Kevin Seraphin spreman za duel pošto ga nismo videli na nekoliko poslednjih mečeva, međutim nemamo info koji bi nam osigurao njegov status za danas, ali i ako zaigra smatramo da ne treba od njega očekivati da igra mnogo.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.