Advertisement
BetWinner

Polako počinju sve lige u Južnoj Americi, a jedna od njih koja je počela među prvim jeste Prva liga Venecuele, gde će se večeras u okviru 4.kola od 22:00 sastati Karakas i Aragua.

Ekipa Karakasa je predstavnik Venecuele u ovogodišnjim kvalifikacijama za Kopa Libertadores, a u noći između utorka i srede ih očekuje meč poslednje runde kvalifikacija protiv peruanskog Melgara, zbog toga je trener Karakasa za ovaj meč odlučio da na teren pošalji tim sa puno mladih igrača i oni koji nisu do sada igrali i svega nekoliko startera. Izostaće dosada standardni igrači: odbrana – Bernardo Anor (5/1/0), Juan Muriel (6/0/0), Eduardo Fereira (6/0/0), Rubert Quljada (2/0/0), potom vezni red – Leonardo Flores (5/0/0), Robert Hernandez (5/2/2), Nestor Canelon (7/1/1) – a neće igrati ni napadači Daniel Saggiomo (6/0/0), Carlos Esponoza (4/0/0) i Ronaldo Chacon (2/0/0).

Spisak igrača Karakasa za današnji meč, igrači označeni zvezdicom imaju pravo igranja za mladi tim Karakasa (U20)

Aragua je prevenstvo Venecuele počela skorom 1-1-1 i gol razlikom 3:3. Na jedinom gostovanju poraženi su od Truhiljanosa 2:1. Za goste neće igrati H.Perez koji je u prošlom kolu dobio crveni karton.


Prethodna dva međusobna meča dobila je ekipa Arague prošle godine, i to oba u Kupu Venecuele.

05.09.18 COP Aragua Caracas 1 : 0
29.08.18 COP Caracas Aragua 0 : 2

Domaći tim ipak u svojim redovima na ovom meču ima nekoliko igrača koji bi mogli da donesu prevagu svom timu, ali smatramo da je igra H22 (+2) (pobeda Arague, remi ili poraz od gola razlike) po kvoti 1,35 sasvim pristojna za neki dubl tiket!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here