utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

BetInfo iz Turske lige (5. Novembar)

Na našem partnerskom sajtu www.t1x2.net ima pregršt dobrih tipstera.

Objavu od Molly12 prenosimo u celosti u nastavku teksta.


➡️ TURSKA: Super Lig
?? 18:00 Rizespor – Alanyaspor 1X (1.61)/ 1 (3.10)

Rizespor je najgore otpočeo novu sezonu od svih timova u ligi, trenutno zauzimaju poslednju poziciju na tabeli, sa osvojenih 4 bodova. Ali trener Hamza Hamzaolu je optimističan. Dosta dobro su igrali prethodna dva kola, gde su na svom terenu pobedili Kasimpasu, zatim u prošlom kolu sa Trabzonom igrali su sasvim dobro, ali su na kraju nesrećno izgubili (1:2) iako su imali nekoliko dobrih šansi.

Sa druge strane Alanyaspor, nema poraz na poslednjih 8 mečeva, samim tim zauzimaju 3. poziciju na tabeli. U poslednjem kolu, sastali su se sa Goztepe na domaćem terenu, iako su gubili na kraju su uspeli da izjednače u poslednjem minutu. Nekoliko kadrovskih problema za trenera Korkmaza, 4 stalna igrača neće igrati na ovom meču, medju njima su 2 najbolja strelca. Davidson Pereira (11/4 M, najbolji strelac), Fatih Aksoy (11/1 D) i Famara Diedhiou (10/3 F, drugi najbolji strelac) su suspendovani, dok je Cristian Borja (10/1 M).

Sve u svemu, Rizespor želi da prekine negativni niz, ovo je „must win“ utakmica, ako pobede znatno bi smanjili zaostatak za Giresunspor (trenutni zaostatak 5 bodova) + gosti dolaze bez nekoliko igrača, ovo bi trebali da iskoriste . Na kraju moj tip biće sigurnija varijanta 1X, probaću i čist kec na manji ulog. Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje