Betis dočekuje uspavani Atletik Bilbao

0

Jedno od većih razočarenje Primere, Atletik Bilbao, se u poslednje vreme traži ali nikako da uhvate seriju pobeda. Neporaženi su na poslednjih 5 mečeva u ligi, gde su ostvarili samo jednu pobedu i četiri nerešene, pa je ovaj susret za njih možda najava boljih dana i popravljanja trenutne pozicije na tabeli.

Betis

Imali su dobar start, ali kako je sezona odmicala tako je i njihova igra bila sve slabija. Kulminacija je bila u prethodnih mesec dana, gde su četiri puta poraženi uz jedan remi, ali je konačno pobeda stigla u poslednjem kolu. Savladana je, može se reći, rutinski Malaga i to na strani, čime je Betis došao na sredinu tabele. Raduju partije Hoakina, koji će uz Telja i Serhija Leona biti najveća pretnja po protivničkog golmana. U autu su Kempel, Sanabria i Guardado, dok su pod znakom pitanja za ovaj meč Narvaez i Budebuz. Viktor Kamarasa je bio strelac protiv Malage što će ga ubaciti u startnu postavu na ovom susretu.

Atletik Bilbao

Ova ekipa Atletika je sigurno dosta bolja od trenutne 14. pozicije. Podbacili su, pre svega, igrama na domaćem terenu koji je ranije bio neosvojiv i za Real i Barselonu. Prvi golman Kepa Arizabalaga će i dalje odsustvovati zbog povrede stopala, pa će na gol Jago Erein. Takođe, neće biti ni prvog levog beka Balenziage koji će do Nove godine ustupiti mesto Saboritu. Duže odsutna je desetka tima Iker Muniain, što je možda i prouzrokovalo slabije rezultate Bilbaa. Neki nerešeni rezultati koji su ih pratili u poslednje vreme mogu večeras doći na naplatu, gde bi pobedom stigli Betis na tabeli i napravili značajan korak ka gornjem delu. Kao što u naslovu stoji, Bilbao je još uspavan, nerešene utakmice im više nisu potrebne koliko pobede, a čini se da nemaju snage za finiširanje protivnika.

Zaključak

Betis ove sezone igra sa dosta golova, imaju jednu od slabijih odbrana u ligi, ali u isto vreme sjajan napad koji je postigao isto goova kao i drugoplasirani Atletiko Madrid. Bilbao je prošle sezone na ovom stadionu slavio 1:3, ne znamo koliko je pametno danas odigrati na konačan ishod, naša preporuka bi bili golovi sa obe strane jer je Betis pokazao da svako može da da gol, ali isto tako da ga lako i primi. Stoga, GG je opcija koja je po meri, a Maxbet plaća kvotom 1.70.

Očekivani sastavi

Betis: Adan – Baragan, Fedal, Mandi, Durmisi – Kamarasa, Garsia, Ruiz – Hoakin, Leon, Teljo

Atletik Bilbao: Erein – Lekue, Njunjez, Laporte, Saborit – Riko, Hose – Markos, Garsia, Susaeta – Aduric

Meč je na programu u petak od 19:30 časova.

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here