petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Bez navijača ATP turnira u Srbiji, ali sa mnogo igrača iz prvih 30

Navijačima neće biti dozvoljeno da prisustvuju Serbia Openu od 19. do 25. aprila, jer će turnir biti održan u skladu sa merama kontrole pandemije COVID-19, rekao je u subotu organizator turnira.

Dobrotvornoj akciji Adria Tour, koju je prošle godine priredio prvi svetski igrač Novak Đoković, a koja se održala u Srbiji i Hrvatskoj, prisustvovalo je više od 4.000 obožavalaca i završila se fijaskom dok su on i još nekoliko igrača zaraženi koronavirusom.

Nedostatak socijalnog distanciranja među navijačima, od kojih mnogi nisu nosili maske, a Novaka Đokovića su naveliko kritikovali nakon što su se pojavili video snimci na kojima su on i drugi igrači zabavljali u beogradskim noćnim klubovima.

Na nesreću, ove godine neće biti obožavatelja, jer smo u teškoj situaciji jer se mnogi ljudi svakodnevno zaražavaju virusom“, rekao je organizator ATP 250 Đorđe Đoković za srpsku televiziju Nova S.

Ovo je veoma teška godina za sve i ograničenja su dovela do mnogih problema. Nažalost, Borna Ćorić i Stan Vavrinka morali su da se povuku, ali to će i dalje biti vrlo jak turnir.

„Pored Novaka, na turnir će ući Dominic Thiem, Gael Monfis i Aslan Karatsev, kao i Karjinović, Đere i Kecmanović. Mnogi od 30 najboljih igrača biće ovde„.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje