petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Bez nekoliko igrača u drugom delu sezone

Ruski drugoligaš Kubanj iz Krasnodara danas je potvrdio da 6 igrača neće krenuti sa svojom ekipom na zimske pripreme, a da će neki od njih sezonu završiti u drugim sredinama. Od njih 6, četvorica su prebačena u rezervni tim (Kubanj 2), status jednog je još uvek nepoznat, a što se tiče poslednjeg u toj grupi, velika je verovatnoća da će on u skorijem periodu raskinuti ugovor i napustiti svoj klub.

Kubanj 2, inače takmičar južne zone treće lige, od narednog perioda biće bogatiji za golmana Jevgenija Frolova (13n/-11g/0a – sada već bivši prvi golman Kubanja), leve bekove Romana Bugajova (16n/0g/0a) i Jevgenija Gapona (11n/0g/0a), kao i za vezistu Arsena Hubulova (18n/3g/0a). Navedenim igračima je po povratku sa zimskog odmora ponudjen novi ugovor, ali sa značajno umanjenom mesečnom zaradom. S’ obzirom da na to nisu pristali, rukovodstvo kluba ih je po kratkom postupku uklonilo iz prvog tima, tako da će oni ovu sezonu završiti u zonskoj ligi.

Štoper Igor Armaš (14n/0g/0a) izbačen je iz prvog tima zbog, još uvek, nepoznatih razloga, a njegov status će biti poznatiji kroz nekoliko dana kada će se objaviti spisak prvotimaca koji lete u Tursku na zimske pripreme.

Pored ovih pet igrača na zimske pripreme neće otići ni desni bek Georgi Zotov (24n/0g/0a). Neki ruski mediji prenose da će on, nakon zvaničnog otvaranja zimskog prelaznog roka u Rusiji, preći u nepoznati premijerligaški klub. Ovaj defanzivac je, pored Vladimira Iljina, jedini igrač koji je nastupio na sve 24 utakmice u prvom delu sezone.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje