Advertisement
MaxBet

U četvrtfinalu turnira u Njuportu gledaćemo duel između domaćeg igrača Džona Iznera i Australijanca Metjua Ebdena. Izner je zbog servisa i ranka naravno favorit, ali ima mnogo slabosti u njegovoj igri, te ćemo mi pokušati sa nekom kontrom na ovom meču.

Pre neki dan smo igrali overe na meču između Iznera i Majčraka i to je bila dobitna kombinacija. Servis je radio svoje, a taj meč je pokazao koliko je Izner daleko od forme. Na riternu je bio veoma loš, u relijima bez daha i snage i to je jasan pokazatelj da je duga pauza učinila svoje.

Danas igra protiv Ebdena, igrača koji inače voli travu. Ebden je imao veoma loš prvi period, ali ovde je ostvario dve vrlo dobre pobede. Dobio je Šnura i Kudlu, a te pobede su mu sigurno dale na sapomouzdanju.

Još jedna stvar nam mori misli, a to je nastavak sezone. Ko ne zna, sledeće nedelje se igra turnir u Atlanti i to je omiljeni turnir Džona Iznera. Tim turnirom počinje priprema za US Open, a Izner tamo ima pet titula i još tri finala. Govorili smo mali milion puta da on travi ne preferira toliko, jer je mnogo brza za njega. Jeste, on tu maksimalno koristi servis, ali nema vremena da se namešta za udarce i vrlo često gubi.

Verujemo da mu je u mislima Atlanta i US Open serija, jer je to podloga na kojoj se on najbolje snalazi. Izner nije i Ebden sa igrom iz prva dva kola sigurno može da se nosi sa njim.

Za ovaj meč ima zaista mnogo opcija i mi smo pomalo u dilemi koju da izaberemo.

Opcija 1: Ebden osvaja set 1,82
Opcija 2: Više od 23,5 gemova 1,72

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.