petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Bez od golova sa obe strane i ovog puta?!

Ove srede, sa početkom od 16 sati i 15 minuta, odigraće se utakmica 16. kola grčke Super League u kojoj će Lamia ugostiti atinski AEK.

Lamia se posle 15 odigranih kola nalazi na 12. poziciji, do sada je sakupila svega 11 bodova, dok na svom kontu ima skor – 2 pobede, 5 remija i čak 8 poraza.

AEK je u dosadašnjem toku sezone zabeležio 9 pobeda uz po 3 remija i poraza, zbog čega sa ukupno 30 osvojenih zauzima 2. mesto na tabeli, iza Olimpijakosa.

Međusobne utakmice: Lamia – AEK Athens FC (www.flashscore.com)

Kada je reč o međusobnim duelima ovih timova, možemo da primetimo da se ni na jednoj od poslednjih osam utakmica nisu zatresle obe mreže, a u svim slučajevima je upravo golman AEK-a ostajao nesavladan. Ukoliko mislite da će ovaj niz biti nastavljen deveti u nizu “NG“ možete odigrati po kvoti 1,65, dok se tip “D0“ (Lamia ne postiže gol) plaća kvotom 2,05. Kojim rezultatom će biti zaršen današnji meč?


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje