četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Bez razloga su je potcenili

Ove nedelje dame igraju u Štutgartu koji bi po nama mogao da bude masters barem po imenima koja su se pojavila ove nedelje u Štutgartu. Iz godine u godinu ovaj turnir je sve jači i svaki dan donese neki derbi meč. Takav je slučaj i danas, a nama je za oko zapao meč u kojem će snage odmeriti Kiki Bertens i Anđelik Kerber.

Kladionice su iz nekog razloga postavile Kiki Bertens za favorita, a mi se sa tim apsolutno ne slažemo. Ženski tenis je veoma teško pogoditi, jer veliki broj igračica nema konstantu u svoju igri tokom cele sezone. Ako neka teniserka bar približno ima neku konstantu onda je to Anđelik Kerber. Nemica je vrlo disciplinovana, za svaki meč ima neki plan igre i vrlo retko gubi od igračica od kojih je bolja. Kiki Bertens je dobra igračica posebno na šljaci, ali po nama ne može biti favorit.

Ono na šta mi skrećemo pažnju jesu sponzori koji su neizostavni deo tenisa i samih turnira. Oni daju nagradni fond, oni plaćaju igrače i to sa druge strane mora da se vrati. Zanimljivo je da je sponzor Anđelik Kerber kompanija Porše, a ista ta kompanija je sponzor ovog turnira. Dakle, Kerber ima neku malo veću odgovornost na ovom turniru i to nije za zanemariti.
Ako pogledamo malo nazad u istoriju možemo videti da je Kerberova ovaj turnir osvojila dva puta i to nikako nije slučajnost.

Apsolutno smatramo da Kerberova može u svakom segmentu igre da parira Kiki Bertens pa smo se odlučili za kontra hendikep gemova. Margina nije prevelika, ali u ženskom tenisu i jedan gem može da bude veoma bitan.

Predlog za klađenje: HG2 – 2,5 1,72


Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate ga na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje