Advertisement

U okviru meča druge runde na mastersu u Parizu gledaćemo duel između Rodžera Federera i Miloša Raonića. Da, Federer iako je treći nosilac nije baš imao sreće sa žrebom, jer mu je u drugom kolu zapao džin iz Kanade. Razlog za ovako težak žreb je loš rank Raonića koji je trenutno 21. igrač na ATP listi.

Iskreni da budemo začudilo nas je što je Federer odlučio da igra u Parizu. Svi znamo koliko je on probirljiv kada je odabir turnira u pitanju, ali ipak je odlučio da igra. Njegove igre iz Bazela su bile veoma loše za njegove standarde, iako je uspeo da osvojio devetu titulu u rodnom gradu, a 99. u karijeri. Umora će sigurno biti i Raonić će sigurno imati svoju šansu.

No, mi se ovde nećemo igrati sa pobednikom meča, već ćemo igrati na staru proverenu kombinaciju, a to su over gemovi.

Federer je u Bazelu pokazao da je ranjiv i da je važno samo ući dobro u meč protiv njega. Nakon toga uglavnom usledi neki pad u igri kod Federera koji zakomplikuju meč. Setove je gubio od Krajinovića i Simona, a Kopil i Štruf su pojedinim trenucima meča imali prednost brejka.

Dakle, protiv Federera u ovom trenutku sigurno može da se igra, a Raonić ima čime da mu pruži otpor, iako gubi u H2H sa 11:3.

Naše mišljenje je da će ovaj meč proteći veoma brzo, jer je podloga brza, a obojica imaju veoma moćne servise. Raonić je juče odigrao tri taj brejka protiv Conge, a odservirao je 23 asa uz mnoštvo servis vinera. Verujemo da će biti motivisan da danas odigra dobar meč i pobedi Federera, jer je svestan da Federer ne igra najbolje u poslednje vreme.

Sa druge strane i Federer je poznat po dobrom servisu, ali i ako ga ne bude išao dobro servis, on je u nekim dužim razmenama jači igrač. Raonić je veoma krut, ima limitirano kretanje, a Federer je sigurno kroz ovih 14 mečeva naučio kako da igra protiv njega.

Za nas će ovo biti festival aseva i servis vinera, a preporučujemo prvi set više od 10,5 gemova kao najbolju opciju.

Predlog za klađenje: Prvi set više od 10,5 gemova 1,93 Maxbet

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.