subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Bilić: Očekivao sam otkaz

Hrvatski strateg, Slaven Bilić kojem je uručen otkaz sa mesta trenera engleskog prvoligaša, Vest Hem Junajteda usled slabih izdanja, izjavio je da nije nimalo iznenađen ovakvom odlukom čelnih ljudi popularnih „Čekićara“.

„Pre svega hteo bih da kažem da sam bio izuzetno počastvovan što sam imao priliku da predvodim ovaj veliki klub. Ostvario sam sjajnu konekciju i sa igračima i sa navijačima tokom mog boravka ovde. Ipak, razočaran sam, ali ne od strane kluba. Očekivao sam da će se ovo desiti. Ne mogu da se ljutim. Mogu da budem samo ponosan na ono što sam uradio ovde. Nažalost, ovu sezonu nismo počeli na dobar način. Kao i u mnogim klubovima širom Evrope u ovakvoj situaciji, trener je taj koji plaća cenu neuspeha. Ovo je bio logičan potez uprave kluba“, kazao je Bilić.

Vest Hem Junajted se nakon 11. odigranih prvenstvenih kola, nalazi u zoni ispadanja sa svega 9 osvojenih bodova, iako je klub u letnjem prelaznom roku potrošio veliku svotu novca na dovođenje novih fudbalera i visoke ambicije koje je ovaj londonski tim imao uoči početka sezone 2017/2018.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje