sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Bivši član superligaškog kluba tipuje za vas PRVU LIGU SRBIJE! (07.03.2022)

I u ovoj sezoni 2021/22 naš saradnik, nekadašnji prvotimac više Superligaških klubova, tipovaće za vas kao i prethodnih sezona u kojima je zaista ima procente pogodaka vredne pažnje, nadamo se da će i ove sezone nastaviti tako, ime i prezime, kao i klub ovog igrača ne objavljujemo iz razloga što uprava ovog kluba ima politiku protiv klađenja!:


Železničar – Budućnost: Pancevačka dizelka nije počela drugi deo prvenstva onako kako su svi očekivali. Po meni lično najjača ekipa u ligi po imenima. Kada u ekipi imate Simčevića koji je igrao 10 godina u Kazahstanu, Stojčeva, Regana dva najbolja strelca u prvenstvu Miloševa i Žuvića (prvi deo sezone igrao u Žarkovu) i da ne nabrajam dalje onda je jasno da je to superligaška ekipa. Prošli su odlične pripreme u Turskoj međutim dva poraza na startu i ako su u obe utakmice vodili. Ceh je platio trener Aničić umesto njega dosao je Perišić koji važi za odličnog trenera i za očekivati je da Želja počne sa pobedama. I dalje su im ambicije visoke, a to su prva dva mesta Ili u najgorem slučaju baraž. Danas su bez golmana Kneževića, Stanimirovića koji ima kartone i Radojčića, ali Želja ima toliko veliki roster da imaju adekvante zamene. Sa druge strane Dobanovci neočekivano dobro startovali 4 boda iz prve dve utakmice. Njih smo i prognozirali 1 i pogodili prošlo kolo protiv Mitrovice, međutim mislim da u ovom meču ipak nemaju šanse. Njihov domet ove sezone je po meni opstanak ali naravno igranje u plej autu. U prvom meču ovih rivala Želja je kao gost rutinski pobedio 1:3. Nov trener kao šok terapija, kvalitetnija ekipa, širok roster, domaći teren sve je na strani domaćina, Želje koji ceka prvu pobedu u nastavku prvenstva. Moj tip 1


Nadamo se da će vam se nova rubrika svideti i da ćemo zajedno iskoristiti poznavanje lige i tipove našeg internacionalca! U narednom periodu se nadamo da ćemo imati još ljudi koji iz prve ruke mogu da nam daju tipove i da tako obogatimo našu ponudu!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje