četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Bivši član superligaškog kluba tipuje za vas SUPER LIGU SRBIJE! (01.03.2020)

Od 15. februara pa do kraja sezone jedan bivši igrač našeg superligaša davaće vam svoje prognoze Super lige, ime i prezime, kao i klub ovog igrača ne objavljujemo iz razloga što uprava ovog kluba ima politiku protiv klađenja. Već smo sarađivali sa istim igračem i imao je dosta uspeha u prognozi naše lige!

Voždovac – Vojvodina: Domaćin nije počeo prvenstvo kako je želeo, imaju 3 vezana poraza, a posebno boli onaj kod kuće od Spartaka 2:3 kada su imali vođstvo od 2:0. Definitivno nisu počeli kako su želeli, dok sa druge strane Vojvodina igra odlično. Izgubili su od Crvene Zvezde samo u drugom delu dok su u prošlom kolu lako pobedili u derbiju Radnički Niš 3:0. Zbog bolje forme prednost ide gostima, ali sigurno da neće biti nimalo lako da pobede na krovu. Moj tip je X2 ,za hrabrije gg.

TSC – Napredak: Ovde je jasno da je domaćin favorit. Igraju jako dobro, igraju napadački imaju ekipu koja se ne menja već 2,3 godine. Kupuju samo ono što im je preko potrebno i na ta mesta dovode prave proverene superligaške igrače poput Tumbasevića, Zeca…Sa druge strane u Kruševcu ne ide po planu, dosta se muče tako da su definitivno autsajderi na ovom mecu. Moj tip je 1,ako neke više sile ne utiču na ishod meča da bude drugačije.

Javor – Spartak:  Zanimljiva utakmica u kojoj možemo sve očekivati. Kada kažem sve mislim na konačni ishod. Hvalio sam Javor ove sezone da igraju atipično za Ivanjičane, igraju otvoreno i napadački što pokazuju iz utakmice u utakmicu, gde na svakoj utakmici postižu makar gol doduše i primaju na svakoj utakmici. Bas zbog toga i zbog toga što dolazi Spartak koji igra kvalitetno što je pokazao i na gostovanju gde su dali 3 gola na krovu dolazimo do zaključka da ce ovde biti gg. Mada za hrabrije preporuka 1.

Mladost Lučani – Čukarički: Jedan mini derbi u ovom kolu. Mladost kao ozbiljna iskusna ekipa posebno na svom terenu u borbi za plej off dočekuje mladu i poletnu ekipu Čuke. Nikad nije lako kada se gostuje u Lučanima posebno kada jure nešto, a ovog puta jure Voždovac i borbu za prvih 8. Ne bi me čudilo da Čuka koja igra odlično ove sezone postigne gol u Lučanima, oni su itekako sposobni za tako nešto. Mladost je svaku utakmicu ove godine isla u GG, vrlo lako može i danas, ali moj izbor za ovu utakmicu je 1.

Proleter – Mačkva: Gosti iz Šapca su krenuli u ,,nemoguću misiju“ i nije im loše krenulo s obzirom na to da su prvo kolo pobedili Rad, drugo kolo uzeli bod u Surdulici, a treće kolo im je poništen sumnjiv gol protiv Tsc-a gde bi napravili veliko iznenađenje i ostali neporaženi. Ovako 4 boda iz prva tri kola su korektan rezultat za ovu ekipu. Mislim da kvota od 1.55 na proleter u ovom trenutku nije vredna i ne placa se dovoljno dobro. Oni su sasvim dobra ekipa imaju par dobrih igraca, ali malo je ovo u ovakvoj borbi za opstanak. Po meni 0-2 gola.

Radnički Niš – Inđija: Težak raspored gostiju se nastavlja. Da su birali teži raspored ne bi mogli da izaberu,posle Zvezde gde su bukvalno izginuli na terenu idu u Niš koji ove sezone i dalje juri Evropu i stalno im fali neki bod da bi se uključili definitivno u borbu za četvrto mesto tako da ce oni ovde biti veliki favoriti. Inđija plaća ceh kartonima u prošlom kolu protiv Zvezde bilo je čak 9 žutih i 1 crveni pa oni dolaze oslabljeni na ovaj mec. Po meni je ovde 1 mada kako igra inđija ove sezone tvrdo i za goli zivot mozda kombinacija 1 0-3 gola nije losa.

Radnik – Rad: Duel u kojem Radnik može lepo da se odvoji iz donjeg dela i da ostavi ekipe poput Rada i drugih da se bore za opstanak, a da sebi obezbedi miran nastavak prvenstva. Kvalitetniji su i po imenima ,uvek je teško igrati u Surdulici posebno što su se digli sa prošlom pobedom u Kruševcu. Sa druge strane rad 11 utakmica na strani i neverovatnih 11 poraza. Mnogi ce reći da je možda vreme da se tako nešto promeni ali ne bi se složio. Domaći teren, kvalitet i gostovanja Rada ove sezone me ipak teraju da igram 1.

Crvena Zvezda – Partizan: Šta reći za ovaj meč što već ne znate. Ne treba ni suziti previše. U derbijima je uvek i sve moguće, nebitne su forme bitan je neki detalj, trenutna inspiracija nekog igrača, jedan potez itd. Mislim da će biti tvrdo, da neće biti lepote, kao što je nema poprilično dugo. Moj tip je 0-2 gola.

Srecno!


Nadamo se da će vam se nova rubrika svideti i da ćemo zajedno iskoristiti poznavanje lige i tipove našeg internacionalca! U narednom periodu se nadamo da ćemo imati još ljudi koji iz prve ruke mogu da nam daju tipove i da tako obogatimo našu ponudu!

Povezani članci

2 Komentari

  1. Ovaj covek je genije. Pa lagano je pogodio celu ligu. Detaljno sam pretresao vas sajt i tipove i ovo je jedino vredno paznje na njemu. Svako dobro.

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje