petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Bivši član superligaškog kluba tipuje za vas SUPER LIGU SRBIJE! (03.04.2019.)

Od 22. februara pa do kraja sezone jedan bivši igrač našeg superligaša davaće vam svoje prognoze Super lige, ime i prezime, kao i klub ovog igrača ne objavljujemo iz razloga što uprava ovog kluba ima politiku protiv klađenja.


Rad – Voždovac (TIP: X2) Očekuje nas jako zanimljiv meč na Banjici,mali gradski derbi u duelu ekipa koje u različitom raspoloženju dočekuju ovaj meč. Rad verovali ili ne 19 mečeva bez pobede u prvenstvu Srbije, što je prosto neverovatno ali eto tako je. Sa druge strane Voždovac sa ovakvim igračima kao što su Sikimić, Luković, Arsić, Srnić, Mašović, Mihajlov, Jovanović i drugi zaista ovde mora da prekine crni niz na gostovanjima. Još uvek imaju teoretske šanse za plejoff ali mislim da ipak neće uspeti u tome. Sve u svemu Voždovac i pored toga što je jako loš gost ipak je bolja ekipa i protiv ekipe Rada verujem da neće izgubiti iako su blagi autsajderi na ovom mecu, a ja ne vidim zbog čega. Još jedna jako zanimljiva stvar je ta da Rad nije postigao gol protiv Voždovca na poslednjih 7 mečeva.

Zemun – Spartak Subotica (TIP: 1X) Nezgodna utakmica za tipovanje. U Zemunu je stanje loše, međutim ne igraju tako loše kako govore rezultati i tabela. Nesrećno su izgubili od Niša u pretprošlom kolu iako su po šansama mogli i do pobede, a u prošlom kolu su vodili protiv Voždovca, ali su ipak na kraju poraženi. Spartak se i dalje nada plejoffu, ali mislim da će i njima kao i Voždovcu planove pokvariti Radnik i Proleter. Nije Spartak ekipa koja lako pobeđuje na strani, naprotiv samo dve pobede do sada ipak mi daju za pravo da ce meč biti sa malim brojem golova i mislim da Spartak neće pobediti u Gornjoj Varoši.

Bačka – Crvena Zvezda (TIP: 2) Kada je u pitanju Zvezda neću mnogo dužiti, posebno kad igraju protiv ekipa koje se bore za opstanak uz dužno poštovanje. Velika razlika u kvalitetu i ukoliko Crvena Zvezda na vreme otvori ekipu Bačke možemo očekivati i golove na ovom meču.

Mačva – Radnički Niš (TIP: 2) Dugo sam se razmišljao šta da odigram ovde, ovo je par za izbeći…Mačva igra sasvim solidno ove sezone, niko se nije naigrao protiv njih. Videli smo prošlo kolo na Marakani da su skupo prodali kožu, posebno tvrdo i agresivno igraju kod kuće. Radnički igra sezonu za pamćenje, imaju odličan tim, trenera…Jedina stvar koja me je navela da odigram čistu dvojku je tradicija, jer ako pogledamo ekipa Radničkog je do sada sva tri puta pobedila Mačvu. Malo mi je falilo da stavim gg tako da hrabriji mogu da probaju sa ovim tipom.

Mladost – Napredak (TIP: 1) Ekipe koje će do kraja prvenstva, ne samo ovog regularnog dela nego do 19.maja igrati opušteno su upravo ove dve ekipe. Mladost će imati obaveze i u Kupu Srbije pa se može reći da za njih sezona nije gotova, ali ekipa Napredka posle emotivnog i fizičkog pražnjenja i definivnog plasmana u plejoff može mirno da odigra u nastavku prvenstva. Ipak kvalitet je na strani Mladosti pa možemo reći da je ovo 1 u Lučanima. Možda možemo očekivati i golove jer će ekipe biti opuštenije, a znamo da ni jedni ni drugi ne igraju defanzivno pa možemo očekivati i 3 plus ovde, tako da hrabriji mogu probati sa golovima.

Proleter – Dinamo Vranje (TIP: X2) Ukoliko Zemun ostane neporažen na svom terenu u susretu sa Spartakom, Proleter će biti u plejoffu, verovatno ce doći do opuštanja u taboru Novosađana, a Vranjanci u drugom delu igraju jako dobro i skupljaju bodove koji im znače naravno opstanak. Mnogo je kombinacija u ovoj utakmici, može doći lagan 1 jer je Proleter kvalitetniji, ali ko malo više prati Super ligu zna da je na ovom meču sve moguće. Kvota na pobedu domaće ekipe već danas je u blagom porastu što nije loše za ovaj tip. Mislio sam da odigram i gost 1 plus, ali eto ipak sam se odlučio za ovo iznenadjanje u Novom Sadu. I ovaj meč je težak za tipovanje, ali ja sam se odlučio za nešto rizičiniji tip iako je u pitanju dupla šansa.

Radnik – Vojvodina (TIP: 1) Meni je ovo kec kola u Surdulici. Domaća ekipa pobedom ide u plejoff, a znamo da je Radnik klasična domaćinska ekipa i da bodove skupljaju u Surdulici. Oni su do sada od mogućih 35 bodova osvojili 29 na svom terenu što je stvarno rezultat za respekt. Sigurno će biti jako motivisani da pred svojim navijačima dođu do zlata vredne pobede. Kvota je u padu već danas i to ozbiljnom, pada sa 2.10 na 1.60 i ja očekujem pobedu domaće ekipe. Vojvodina ipak plaća ceh slabijem startu drugog dela gde su poraženi od Zvezde, Radničkog, Voždovca i Spartaka tako da će oni vrlo verovatno u plejaut ove godine što će biti veliko iznenađenje da klub ovolike tradicije završi u drugoj polovini tabele.

Partizan – Čukarički (TIP: GG) Očekuje nas zanimljiv mec u Humskoj. Partizanu ne cvetaju ruže, međutim Partizan je uvek Partizan i ne treba ih nikad otpisivati sa bilo kojom ekipom kad igraju posebno na domaćem terenu. Naravno da očekujem da ce postići gol. Koliko god loše igrali ipak ima tu kvalitetnih igraca koji mogu da rešavaju utakmice poput Pantića, Tošića itd…S druge strane Čuka igra sjajno, odličan klub, imaju dobru ekipu i nisu slučajno na poziciji broj 3.Prošli meč na Banovom brdu završen je rezultatom 1;1 tako da nam i ova mini tradicija ide u prilog. Očekujem otvorenu utakmicu, dobar fudbal i po gol u obe mreze.

Srecno!


Nadamo se da će vam se nova rubrika svideti i da ćemo zajedno iskoristiti poznavanje lige i tipove našeg internacionalca! U narednom periodu se nadamo da ćemo imati još ljudi koji iz prve ruke mogu da nam daju tipove i da tako obogatimo našu ponudu!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje