subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Bivši član superligaškog kluba tipuje za vas SUPER LIGU SRBIJE! (06.03.2018)

Od 22. februara pa do kraja sezone jedan bivši igrač našeg superligaša davaće vam svoje prognoze Super lige, ime i prezime, kao i klub ovog igrača ne objavljujemo iz razloga što uprava ovog kluba ima politiku protiv klađenja.


Mladost L. – Crvena Zvezda (TIP: 2&G2+) – Ovde je očigledno prednost na strani Zvezde naravno. Zanimljivo je da u poslednje vreme ove ekipe često igraju sa dosta golova,bar 3 pa se tako nadam da će zvezda nastaviti u tom stilu i protutnjati kroz Lučane.

Partizan – Radnički Niš (TIP: 0-2 gola) – Definitivno derbi kola,mislim da je Partizan bliži pobedi jer se igra u Beogradu i Partizan je uvek favorit kad igra na domaćem terenu ali očekujem bas tešku i napetu utakmicu u kojoj jedan gol može sve rešiti. Tvrda utakmica u kojoj će teško pasti 3 gola.

Radnik – Voždovac (TIP: 1) – Duel ekipa koje se bore za playoff, Voždovac se konsolidovao igra dosta bolje ali igra jako slabo na strani. Cak 10 poraza u 12 mečeva na gostovanjima je mnogo, a znamo da je Radnik domaćinska ekipa. Pobeda Radnika bi njima verovatno donela play off vec u ovom trenutku i mislim da ce na sve moguce načine doći do nje.

Čukarčiki – Napredak (TIP: 1) – Do pre par kola ovo bi bio derbi kola međutim Napredak je u ozbiljnom padu forme. Otišlo je dosta igrača, igrača koji su nosili igru Kruševljana. S druge strane Čukarički u seriji od dve bitne pobede i veliki su favoriti na ovom meču. Naravno da se može reći da će Napredak konačno uzeti neki bod u drugom delu ili postići gol ali mislim da ovo nije gostovanje gde će se oni vaditi.

Rad – Bačka (TIP: 0-2 gola) – Derbi začelja svaki bod je bitan pa verujem da nećemo videti neku lepršavu i dopadljivu igru sa obe strane, zbog svega navedenog 0-2 gola deluje najrealnija opcija.

Zemun – Proleter (TIP: 1X& 0-3 gola) – Mislio sam staviti čistog keca, eto za hrabrije neka pokušaju da tim tipom ali meni ovo deluje dosta sigurnije. Zemun mora da skuplja bodove pogotovo na domaćem terenu ako misli da uhvati opstanak u ligi. Proleter je rasterećen i to može da bude mač sa dve oštrice, ali mislim da Zemun prosto mora da zapne ili im se bliži selidba u Prvu ligu Srbije.

Vojvodina – Spartak (TIP: 1 ) – Duel dve ekipe koje se jako muče u drugom delu. Vojvodina doduše sa nesto težim rasporedom, Zvezda, Niš i Voždovac pa zbog toga 0 bodova i 0 postignutih golova. Međutim očekujem da u Vojvođanskom derbiju ipak pokažu zašto su malo kvalitetniji od gosta sa severa zemlje. Mogao sam staviti i ovde 1x&0-3 jer mislim da je jako izgledan tip ali ću pokušati sa 1 jer mislim da je Vojvodina kvalitetnija od gostiju.

Mačva – Dinamo Vranje (TIP: 1, sigurnija varijanta 1X&0-3 ) – Nezgodna utakmica za tipovanje. Prednost Mačvi zbog domaćeg terena i zbog kvaliteta. Međutim Dinamo se probudio igra sve bolje i vratili su se u borbu za opstanak. Ipak verujem da je Mačva kvalitetnija i da dobijaju meč sutra.

Nadamo se da će vam se nova rubrika svideti i da ćemo zajedno iskoristiti poznavanje lige i tipove našeg internacionalca! U narednom periodu se nadamo da ćemo imati još ljudi koji iz prve ruke mogu da nam daju tipove i da tako obogatimo našu ponudu!

Evo kako je to izgledalo u prošlom kolu:

Bivši član superligaškog kluba tipuje za vas SUPER LIGU SRBIJE!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje