sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Bivši član superligaškog kluba tipuje za vas SUPER LIGU SRBIJE! (07.03.2020)

Od 15. februara pa do kraja sezone jedan bivši igrač našeg superligaša davaće vam svoje prognoze Super lige, ime i prezime, kao i klub ovog igrača ne objavljujemo iz razloga što uprava ovog kluba ima politiku protiv klađenja. Već smo sarađivali sa istim igračem i imao je dosta uspeha u prognozi naše lige!

Mačva – Crvena Zvezda: Mislim da ovde svi znamo da je Zvezda veliki favorit i da će verovatno opravdati tu ulogu. U prethodna dva meča su remizirali u Inđiji i u derbiju tako da očekujem sigurnu pobedu šampiona. Ne verujem da će biti mnogo golova jer je Zvezda sve utakmice odigrala 0-2 gola, Mačva sa druge strane se bori za goli život i ne verujem da će olako prepustiti bodove. Tip je 2. Uz napomenu da ne bi trebalo da bude mnogo golova.

Napredak – Proleter: Kad god igra Napredak ove godine to je stvarno umetnost da se pogodi tip. Nepredvidi su jer su uspeli da neke utakmice lagano izgube, dok su npr u Senti skupo prodali kožu u 93.minutu. Proleter je isto tako tvrda i takmičarska ekipa pa kada se sve uzme u obzir ocekujem da će i jedni i drugi ući sa dosta respekta u ovaj mec. Verujem da Napredak neće izgubiti na svom stadionu, a golova ne bi trebalo da bude vise od 3. Moj tip 1x&0-3.

Rad – TSC: Ekipe sa različitim ciljevima u ovom trenutku. Rad koji po ko zna koji put pokušava da izbori opstanak u poslednji čas i opet su blizu toga dok gosti napadaju Evropu i to vrlo ozbiljno. Odličan klub sa dobrim igračima, hvalili smo ih više puta ove godine. Oni igraju otvoreno i ne bi me čudilo da prime gol danas u Beogradu, jer je Radu svaki bod bitan dok njihov napad da Silađijem i Lukićem ne dolazi u pitanje nikad. X2&2+ moj tip

Radnik – Javor: Zanimljiv mec u Surdulici. Pre svega što već više puta hvaljen Javor ove sezone igra otvoreno i zaista su u stanju da svima zatresu mrežu. Sa druge strane Radnik svoje bodove spasa osvaja kod kuće i verujem da ukoliko danas slave ulaze u miran nastavak prvenstva. Pošto je dosta duplih šansi bilo do sad probaćemo malo hrabrije ovde i pokušaćemo sa igrom gg.

Vojvodina – Mladost: Od dolaska Nenada Lalatovića, Voša ponovo gazi, imaju dobru ekipu koju on sjajno vodi i konačno je Voša ona prava. Mladost smo hvalili par puta ove godine da su iskusna takmičarska ekipa, ali ipak je u Novom Sadu danas Voša favorit i mislim da će upisati nova tri boda. Moj tip 1

Partizan – Radnički Niš : Partizan ove godine igra lepše i bolje nego prethodnih to smo isto već spominjali. Radnički se cele sezone muči. Puno su menjali i u ovom prelaznom roku i trenera, ali jednostavno ne ide. Ima tu nekih pobeda u drugom delu, ali je sve to na mišiće. Partizan je favorit s kim god da igra u Beogradu tako i danas i mislim da će oni danas doći do pobede u ovom mini derbiju. Moj tip 1

Srecno!


Nadamo se da će vam se nova rubrika svideti i da ćemo zajedno iskoristiti poznavanje lige i tipove našeg internacionalca! U narednom periodu se nadamo da ćemo imati još ljudi koji iz prve ruke mogu da nam daju tipove i da tako obogatimo našu ponudu!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje