utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Bivši član superligaškog kluba tipuje za vas SUPER LIGU SRBIJE!

Od ovog vikenda pa do kraja sezone jedan bivši igrač našeg superligaša davaće vam svoje prognoze Super lige, ime i prezime, kao i klub ovog igrača ne objavljujemo iz razloga što je uprava ovog kluba ima politiku protiv klađenja.

Svi parovi 23.kola!

Vojvodina – Radnički Niš: TIP:2 – U ovom trenutku kvalitetnija ekipa sa puno iskusnih i proverenih igrača.Pokusaće da u narednom periodu ostanu na drugoj poziciji i ovo će biti teška utakmica za njih pre svega zbog terena u Novom Sadu koji će danas zbog kiše biti u lošem stanju,međutim mislim da su kvalitetnija ekipa i da ce uspeti da pobede na ovom gostovanju.


Zemun – Mačva: TIP: 1 -Veoma bitna utakmica za obe ekipe u kojoj prednost zbog domaćeg terena dajem Zemunu.Pojacali su se sa nekolicinom igraca iz Zvezde i sigurno da će dati sve od sebe da pobegnu iz zone ispadanja.Macva je loše počela izgubila kod kuće od Lučana i mislim da je ovde 1.

Mladost Lučani – Bačka: TIP: 1 – Kvalitetnija i iskusnija ekipa,posebno na domaćem terenu,igraju dobro i mislim da ce upisati nova 3 boda na ovom mecu.

Napredak – Spartak: TIP: 1X&0-3 – Teška utakmica za prognozu, Napredak je ostao bez nekolicine igraca od prošle sezone, loše su počeli porazom od Voždovca, ali ni Spartak se nije proslavio protiv Dinama u prvom kolu. Ipak blaga prednost zbog domaćeg terena i zbog ipak malo kvalitetnijeg igračkog kadra ide na stranu Napredka.

Radnik – Crvena Zvezda : TIP: 2&G2+ – Ovde je sve jasno, Zvezda je preozbiljna za našu ligu,uz dužno poštovanje Radnika ipak bodovi putuju za Beograd.

Partizan – Proleter: TIP: 1 – Kao i u prošloj analizi , naravno da je Partizan veliki favorit i da pobeda ne sme da dođe u pitanje međutim često se dešavalo da to bude, ono što bi se reklo na mišiće tako da ne smem da se usudim koji će broj golova biti, ali 3 boda bi morala da ostanu u Beogradu.


Čukarički – Voždovac TIP: X2 – Derbi kola, dve napadačke ekipe koje igraju na gol više. Prednost Voždovcu možda i neočekivanu dajem zbog toga što su sjajno započeli prolećni deo šampionata, napravili su odličnu ekipu i bore se da stignu ekipe koje igraju u plej ofu. Što se Čukaričkog tiče, takođe sjajna ekipa sa sjajnim pojedincima, ali su malo oslabljeni u odnosu na prošlu polusezonu neigranjem Bojica koji je otišao iz kluba, Puškarić je povredjen….

Rad – Dinamo Vranje TIP: 1 – Pravi derbi začelja, definitivno ovde igram na Rad iz dva razloga. Domaći teren i za nijansu bolja ekipa, pre svega iskusnija.Pojačao se Rad,doveli su Volkova, Jovanovića, Trifunovića, golmana Živkovića tako da očekujem da će uspeti da pobede pre svega zbog iskustva koje je na njihovoj strani.


Nadamo se da će vam se nova rubrika svideti i da ćemo zajedno iskoristiti poznavanje lige i tipove našeg internacionalca! U narednom periodu se nadamo da ćemo imati još ljudi koji iz prve ruke mogu da nam daju tipove i da tako obogatimo našu ponudu!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje