sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Bivši član superligaškog kluba tipuje za vas SUPER LIGU SRBIJE! (12. i 13.04.2019.)

Od 22. februara pa do kraja sezone jedan bivši igrač našeg superligaša davaće vam svoje prognoze Super lige, ime i prezime, kao i klub ovog igrača ne objavljujemo iz razloga što uprava ovog kluba ima politiku protiv klađenja.

Spartak – Rad (TIP: 1) Igrali su prošle nedelje kada je Spartak pobedio 1:0 ,iako je Rad imao pomoć sudija, to se jasno videlo. Obe ekipe su završile u plejautu i sigurno je da je Spartak bolja ekipa. Kvota na 1 je u porastu od sinoć, ne znam zbog čega, ali ako gledamo kvalitet on je sigurno na strani domaćina

Radnik – Bačka (TIP: 1) Radnik je sam sebe odveo u plejaut jer nisu uspeli da pobede Vojvodinu na domaćem terenu i tako dozvole Novosađanima da ih prekoče i da Voša ode u plejoff. Oni su verovatno planirali da ove nedelje igraju sa Partizanom ili Zvezdom međutim eto ih u plejautu. Opet, gledajući kvalitet on je na strani domaće ekipe, koja bi trebala da uzme 3 boda na ovom meču. Bačka će bodove spasa pre svega tražiti u Bačkoj Palanci.

Voždovac – Zemun (TIP: 1) O Voždovcu smo mnogo pričali, da su imali ovu ekipu tokom cele sezone verovatno bi se borili za Evropu. Ovako 6 pobeda u poslednjih 9 mečeva im nije bilo dovoljno da igraju plejoff, pa će morati u plejaut i na papiru imaju sigurno najbolju ekipu. Pobedili su Zemun pretprošli vikend na krovu 3:1 tako da verujem da ce i ovog puta savladati ekipu iz Gornje Varoši kojoj sledi teška borba za opstanak.

Mačva – Dinamo Vranje (TIP: 1X&0-3) Mačva igra lepo, napadački, ali neće ih gol. Dinamo će sigurno parkirati bus i nadaće se da će uzeti bod na ovom mecu koji bi im puno značio, međutim Mačva je bolja ekipa i mislim da će dominirati na ovom susretu. Pre par kola su igrali meć u Šabcu bilo je 0:0 pa eto zbog toga mali oprez na ovom mecu gde idemo sa duplom šansom i malim brojem golova.

Crvena Zvezda – Radnički Niš (TIP: 1) Derbi odmah u prvom kolu na stadionu Rajko Mitić, po meni je Zvezda favoriti kao i po kladioničarima, Niš igra jako dobro, dobro su i vođeni od strane Lalatovića, međutim Zvezda je u ovom trenutku najbolja ekipa u zemlji tako da bodovi ostaju u Beogradu.

Mladost L. – Napredak (TIP: 1) Igrali su relativno skoro u Lučanima i tada je Mladost rutinski pobedila 2:0. Po meni kvalitetnija ekipa, iskusna dok sa druge strane Napredak je dosta promenio i podmladio ekipu u odnosu na prvi deo i nije to ista ekipa kao sa Vukanovićem, Boranijaševićem, Vulićem, Kostićem,itd…

Vojvodina -Proleter (TIP: 1) Gradski derbi u Novom Sadu…Sad baš gledam sve sam igrao kečeve i negde će verovatno biti iznenađenje, ali ajde verujemo da će ovo kolo doći realno. Ne verujem da će Proleter ovde pobediti, Voša igra stvarno dobro u poslednje vreme, proradio je Matić, vezali su 3 pobede, od toga dve na strani protiv Dinama i Radnika i pobedili su Partizan. Ako neko ne veruje da će Voša nastaviti svoj niz može probati sa igrom 1x&0-3 jer je Proleter tvrda i čvrsta ekipa i neće se tek tako predati u derbiju Novog Sada.

Partizan – Čukarički (TIP: GG) Ponovo igramo ovu igru da ce obe ekipe postići makar po gol na meču. U Partizanu nešto ne štima već duže vreme, međutim u Humskoj uvek i svakom u našoj ligi mogu postići gol, sa druge strane Čuka igra dobro sto pokazuju rezultati u poslednje vreme. Poslednje dve utakmice ovih rivala su dosle gg pa se nadamo da će i ovog puta.

Srecno!


Nadamo se da će vam se nova rubrika svideti i da ćemo zajedno iskoristiti poznavanje lige i tipove našeg internacionalca! U narednom periodu se nadamo da ćemo imati još ljudi koji iz prve ruke mogu da nam daju tipove i da tako obogatimo našu ponudu!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje